Reha Muhtar Entübe Edildi

Abone ol

Esiklerin ünlü spikeri Reha Muhtar'ın, evinin merdivenlerden düştüğü için entübe edildiği ve hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Son gelen bilgilere göre, Muhtar'ın akciğerlerinde sorun olduğu ve düşmeye bağlı beyninde travma yaşadığı belirtildi.

Türkiye'nin ünlü televizyoncusu ve spikeri Reha Muhtar, gece 01.00 sıralarında yüksekten düşme sonucu hastaneye kaldırıldı. Entübe edilen Reha Muhtar'ın, şu anda yoğun bakımda tedavi gördüğü belirtildi.

65 yaşındaki Muhtar'ın hastanede tedavisinin devam ettiği kaydedildi. Yeniçağ'da yer alan habere göre, apar topar hastaneye kaldırılan Muhtar'ın akciğerlerinde sorun olduğu ve düşmeye bağlı beyninde travma yaşadığı açıklandı. Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edilen Reha Muhtar’ın bilincinin kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

HalkTV'de yer alan bilgiye göre, aralarındaki velayet davası nedeniyle yüklü bir nafakaya mahkum edilen Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur "Oğluma ulaşamıyorum. Reha beyin durumu hakkında da bir bilgim yok. Akşam beri oğlum telefonlarını açmıyor" açıklamasını yaptı.

REHA MUHTAR KİMDİR?

Türk gazeteci, televizyoncu ve yazar olan Muhtar, 21 Temmuz 1959 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Muhtar, kariyerine TRT'de başladı. Reha Muhtar, özellikle 1990'lı yıllarda Türkiye'nin en popüler televizyon programcılarından biri olmuştur. Muhtar, "Ateş Hattı" isimli programla geniş kitlelerce tanınmış ve Türk televizyonculuğunda haber programlarına yeni bir soluk getirmiştir. Mücadeleci ve agresif üslubu ile bilinen Muhtar, bu tarzıyla dikkat çekmiştir. Ayrıca, köşe yazarlığı yapmış ve birçok medya kuruluşunda önemli görevlerde bulundu.

İşte Türkiye Ekonomisindeki En Önemli Sorun Ekonomi İstanbul'un 'Yürüyen Adam'ından Acı Haber Güncel Esnek Çalışma Modelinde Atılacak İlk Adım Belli Oldu Güncel Baba Kızın Ölümünde Dikkat Çeken 'Mektup' Detayı! Güncel