Reşit Kibar'ın Ölümünün Ardından AKP'li İsmi Eleştirince İfadeye Çağrıldılar!

Abone ol

Artvin Hopa'da doğa savunucusu Reşit Kibar'ın öldürülmesiyle ilgili AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik’i sosyal medyadan eleştiren iki genç daha ifadeye çağrıldı. Cep telefonlarına el konulan iki genç, daha sonra serbest bırakıldı.

Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Cankurtaran bölgesinde, mesire alanı projesi kapsamında ağaç kesimi yapılmasını engellemek isteyen köylülerin üzerine 3 Eylül'de ateş açıldı ve Reşit Kibar hayatını kaybetti. Kibar’ın ölümü sonrasında düzenlenen protesto eylemleriyle ilgili baskılar devam ediyor.

Kibar’ın öldürüldüğü saldırıyla ilgili AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik’i sosyal medyadan eleştiren iki genç daha ifadeye çağrıldı.

Çifteköprü Köyü’nden Tuncay Koyuncu ve Yoldere Köyü’nden Taşkın Altunkaya, AKP’li Çelik’e hakaret ettikleri iddiasıyla Hopa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücade Şubesi’nde ifade verdi. Cep telefonlarına el konulan iki genç, daha sonra serbest bırakıldı.

AKP'Lİ ÇELİK İHALEYİ KAZANAN MERTÜRK İLE YEMEK YEMİŞTİ

AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik, 29 Eylül 2023'te Borçka'daki bir restoranda Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yap işlet devret modeliyle planladığı Cankurtaran Mesire Alanı projesinin ihalesini kazanan Yunus Merttürk, Borçka Ticaret Odası Başkanı Eşref Merttürk ve Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı ile yemekte bir araya gelmişti.

AKP
Jandarmadan Havaya Ateş Açan Magandalara Operasyon Güncel Büyük cami ve çevresi için dönüşüm planı Güncel Mesleki Yeterlilik Belgelerini Belediye Başkanı'ndan Aldılar Güncel Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Operasyonu Güncel