Rüşvet Kripto Uygulamadan Çıktı: 8 Kimlikli ‘Hayalet’ Baron Polisi de Satın Almış

Abone ol

Adını husumetli olduğu Zindaşti'nin kız kardeşini ve şoförünü öldürtmesiyle bilinen, 8 farklı kimlikle dolaştığı tespit edilen 'Hayalet' lakaplı Orhan Ünğan’ın, bir kimliği çıkartmak için polisten yardım aldığı, ayrıca Bulgaristan'daki güvenlik kaynaklarına 1 milyon dolar rüşvet verdiği öne sürüldü.

Zindaşti ile olan husumeti ile bilinen ve en az 8 farklı kimlikle dolaşan 'Hayalet' lakaplı Orhan Ünğan’ın polisten yardım aldığı ve yetkililere 1 milyon dolar rüşvet verdiği ortaya çıktı.

İranlı uyuşturucu baronu Naci Zindaşti'nin kızı Arzu Şerifi Zindaşti ile şoförü Devrim Öztunç'un Büyükçekmece'deki evinin önünde öldürülmesini azmettirdiği iddia edilen ve adını bu olayla duyuran uyuşturucu baronu Orhan Ünğan’ın, şimdiye kadar 4 ton uyuşturucu sattığı biliniyor.

Duvar’dan Can Bursalı’nın haberine göre, Uyuşturucu baronu, 8 farklı kimlik farklı kimlik kullanmasıyla gündeme gelmiş ve Mert Ünğan, Hüseyin Polat, Hamza Kılıç, Ayhan Arpalı gibi sahte isimler kullandığı belirtilmişti. Ünğan’ın Kemal Tahıl adına düzenlenmiş bir kimliğinin daha olduğu ve bu kimliği Kocaeli Adliyesi'nde görevli bir savcının korumalığını yapan polis aracılığıyla aldığı belirtildi.

Hollanda ve Belçika polisinin çözdüğü kripto haberleşme uygulaması Sky ECC üzerinden yapılan yazışmalarda, polis memurunun Kemal Tahıl adına düzenlenen kimliği Ünğan'a vermek için defalarca para aldığı tespit edildi. 'Joker' olarak adlandırılan Kemal Tahıl adına düzenlenen kimliğin yanı sıra, Ünğan'ın Sırbistan'da Mert Pepiç adına düzenlenmiş bir kimliği daha bulunuyor.

Ünğan'ın ayrıca, Bulgaristan'dan Sırbistan'a geçerken, ortağı K.S. ile birlikte Kolatina Sınır Kapısı'nda yakalandığı da ortaya çıktı. Üzerinden Erkan Begic adına düzenlenmiş bir kimlik çıkan Ünğan'ın, 3 gün boyunca Bulgaristan'da tutulduğu, daha sonra Sırbistan'a geçtiği belirlendi. Güvenlik kaynaklarına göre, Ünğan Bulgar yetkililerin işlem yapmasını engellemek için tam 1 milyon dolar rüşvet dağıttı.

DUBLÖR KULLANARAK BOŞANMIŞTI

Uluslararası alanda faaliyet gösteren baronun 2013 yılında dublör kullanarak boşandığı ortaya çıkmıştı. Ayrıca Orhan Ünğan'ın kardeşi İlhan Ünğa, 7 Nisan 2019'da, husumetli oldukları Zindaşti'nin 2018 yılının sonlarında tahliye edilmesinden 6 ay sonra, Bağdat Caddesi'ndeki bir kafeden çıktığı sırada başından vurularak öldürülmüştü.

En Çok Dolar Satan 10 İl Belli Oldu Güncel Çocuk İstismarını Savunana Değil Eleştirene Dokundular! Güncel Motosiklet Sürücüsünün Feci Ölümü! Tırın Altında Kaldı Güncel Kargo Kolisinden Çıkanlar Şoke Etti Güncel