Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu

Abone ol

Samsun'da polis ekipleri tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticaretiyle bağlantılı olarak yürütülen operasyonlar kapsamında İlkadım ve Atakum ilçelerinde beş kişiyi gözaltına aldı. Şahısların üzerlerinde, araçlarında ve evlerinde yapılan aramalarda 218 adet ecstasy hap, 110 sentetik ecza, 18 gram metamfetamin, üç ruhsatsız tabanca, bir kurusıkı tabanca ve 55 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Operasyon sırasında, gözaltına alınanlardan birinin "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 10 yıl 5 ay hapis cezası bulunduğu belirlendi. Ayrıca, başka bir şahsın ise "uyuşturucu madde kullanmak", "tutuklu ve hükümlünün kaçması", "6136 sayılı Kanun'a muhalefet", "başkalarına ait kimlik ve kimlik bilgilerini kullanma" ve "Türk vatandaşı veya yabancının yurt dışına çıkmasına imkan sağlama" gibi suçlardan toplamda 9 yıl 7 ay hapis cezası olduğu tespit edildi.

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişi cezaevine gönderilirken, iki kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Ayrıca, 218 adet ecstasy ile yakalanan U.C.Ş. (25), Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Kastamonu'da Öğretmene Şiddet! Delgeçle Saldırdı Güncel Polis Katilinin Kuzeni de Suç Meyillisi Çıktı Güncel Yeşilçam Efsanesinden Haber Var! Güncel Bunu Yapmayan Özel Okullar Yandı Eğitim