Serdar Ortaç'ın Yıllardır Bitmeyen Kumar Hesabı! Duyan Şok Oluyor

Abone ol

Sık sık kumar borçlarıyla gündeme gelen Serdar Ortaç bugüne kadar neler kaybettiğini açıkladı. Ortaç, elinde yalnızca oturduğu evin kaldığını söyledi.

Kumarda kaybettikleriyle sık sık Türkiye’nin gündemine gelen şarkıcı Serdar Ortaç, bugüne kadar neler kaybettiğini açıkladı. Ortaç, Serbest Vuruş isimli Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda, kaybını “Rakam veremem ama 10-15 tane evim gitti. Ali Sami Yen Stadı’nın yanında gökdelen vardı o gitti” ifadeleriyle açıkladı.

Daha önceki açıklamalarında 15 milyon TL borç ödediğini belirten Serdar Ortaç, “Kumarda ne kadar kaybettin?” sorusunu bir kez daha yanıtladı. Bütün kazancını harcadığını belirten Ortaç, "1 lira kazanılmıyor bu işten. Çok para kaybettim rakam veremem, 10-15 tane ev hepsi gitti her yerde vardı. Ali Sami Yen Stadyumu'nun yanında 11 katlı gökdelenim vardı öyle düşün" dşye konuştu.

Kumar yüzünden yalnızca ikamet ettiği evin kaldığını söyleyen Ortaç, halihazırda halen borçlarının olduğunu da aktardı.

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan da, geçmişte yaptığı açıklamada, Ortaç’ın kumarı kendisinden daha çok sevdiğini iddia etmişti.

Kastamonu'da Elektrik Direğine Çarpan Sürücü Yaralandı Güncel Bilecik'te Bitkisel Atık Yağlar için Geri Dönüşüm Kutuları Yapıldı Güncel