Serhat Akın Dört İsim Verdi: İşte İlk İfadesi

Abone ol

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın’a düzenlenen saldırıya ilişkin 5 kişi gözaltına alınmıştı. Serhat Akın'ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Akın ifadesinde kendisini hedef gösteren 4 yorumcunun ismini verdi.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca, Serhat Akın'ın silahlı saldırıda ayağından yaralanmasına ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya dün, Akın'a yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin tüm şüphelilerin yakalandığını açıkladı. Serhat Akın'ın ise ilk ifadesi ortaya çıktı.

tv100'de "Futbolun 100" isimli programının sunucusu Ersin Düzen, Serhat Akın'ın saldırı sonrası verdiği ifadeyi aktardı. Buna göre Akın, kendisini hedef gösteren 4 yorumcunun ismini verdi.

Serhan Akın'ın ifadesinde şunları söylediği belirtildi:

"Serhat, 'Bir süredir medya üzerinden Fenerbahçe'yle ilgili yaptığım tüm yorum ve eleştiriler aslında Fenerbahçe'nin başarısı içindir" diyerek vurgusunu yapıyor. Bununla beraber sosyal medya üzerinden hakaret ve küfürlere maruz kaldığını belirtiyor. Bazı yorumcuların da ismini vermiş, YouTube kanalında yapmış olduğu yayınlardan dolayı. O yayınlarda kendisinin hedef gösterildiğine yönelik bir ifadesi var. 4 tane yorumcunun ismini vermiş. Bu yorumcuların ismini herhangi bir söz hakkı doğmaması açısından vermiyorum. Daha sonra kamuoyunda çıkacaktır. Kendilerinin de belki ifadelerine başvurulacaktır. İsimler olmasına rağmen söz hakkı olmaması için isim vermiyorum.

'Kamuoyunda yapmış oldukları bu yayınlarda beni hedef gösterdikleri dönemde bu hedef göstermelere Fenerbahçe Kulübü ve yetkilileri, yapılan hakaret ve tehditleri engellemek için herhangi bir çaba göstermediler. Bunun için Fenerbahçe Kulübü ve yetkililerine kırgın ve kızgınım' diyor Serhat Akın."

Ağrı'da Trafik Kazası: Minibüs ile Tır Çarpıştı Güncel Serhat Akın'a Silahlı Saldırıda Talimat Sınır Ötesinden Güncel