Serhat Akın'a Silahlı Saldırıda Talimat Sınır Ötesinden

Abone ol

Spor yorumcusu Serhat Akın'a düzenlenen saldırıda talimatın Gürcistan'dan geldiği ortaya çıktı. Saldırıya ilişkin 5 kişi gözaltına alınmıştı.

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın’a saldırı düzenleyen kişilere ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Tetikçi ve ona yardım eden 4 kişinin gözaltındaki işlemleri sürerken, ‘Serhat Akın’ın vurulma talimatının Gürcistan’dan geldiği ortaya çıktı.

Serhat Akın, yorumculuk yaptığı programın ardından İstanbul Kavacık’ta silahlı saldırıya uğradı. Uğradığı silahlı saldırıyı sosyal medyadan duyuran Serhat Akın, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe” diye yazdı. Akın bir önceki programda da tehdit edildiğini anlatmıştı.


Akın’a düzenlenen saldırıda 5 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, emniyet güçleri, olay yerinden motosikletle kaçan saldırganların izini sürdü. Motosikletin kaçış istikametine yönelik çalışmalarını sürdüren ekipler olayda motosikletin yanı sıra bir otomobilin de kullanıldığını tespit etti. İz süren ekipler aracın bulunduğu adresi tespit etti.

Aracın bulunduğu Tuzla’daki adrese baskın yapan polisler, olay anında araçta bulunan E.Ü. ve M.A.’yı yakaladı. Çalışmalarını sürdüren polis ekipleri olayda tetiği çeken saldırganın Ozan D., motosikleti kullanan Osman M. ve onlarla birlikte hareket eden İ.T.'yi yakaladı.

MOTOSİKLETİN PLAKASI ÇALINTI ÇIKTI

Serhat Akın’a saldırıda kullanılan silahın şüphelilerler birlikte ele geçirildiği bildirilirken, motosikletin de plakasının çalıntı olduğu ortaya çıktı.

İFADELER ORTAYA ÇIKTI

Olaya ilişkin detaylar tanık ifadesinde ortaya çıkarken, Saldırıda silahı kullanan Ozan D. ve arkadaşları ile olaydan sonra bir araya geldiklerini anlatan tanık, "Ozan 250 bin TL karşılığında adam vurduklarını söyledi. Bu işi akrabaları olan Hasan Ş. kendilerine vermiş” diye konuştu.

Hakkında 4 ayrı yakalama kararı bulunan Hasan Ş.'nin Gürcistan'da firari olduğu ortaya çıktı. Silahı kullanan Ozan D’nin 'oto hırsızlığından', Osman M.'nın 'kasten yaralamadan' suç kaydı olduğu ortaya çıktı. M.A.'nın 'yaralama' dahil 7, İ.T.'nin ise 'yaramadan' 3 ayrı suç kaydı olduğu tespit edildi.

Çalışana İzinsiz Narkotik Testi... Yargıtay’dan Emsal Karar Güncel Saatler Kaldı, Çok Şiddetli Vuracak! Güncel