Şişli'de Korku Dolu Anlar! Tartıştığı Kişiyi Silahla Vurdu

Abone ol

Şişli’de iki kişi arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Bir şahıs, tartıştığı kişiyi silahla vurarak yaraladı.

Şişli Eskişehir Mahallesi'nde gece saatlerinde Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde H.M.G. ile H.İ.U. arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.İ.U., belinden çıkardığı tabanca ile H.M.G., isimli şahsa ateş açtı. Açılan ateş sonucu H.M.G. yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası H.M.G. ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde bulunan şüpheli H.İ.U. ise olayda kullandığı ruhsatsız tabanca ile birlikte polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli H.İ.U. daha sonra adliyeye sevk edildi.

MasterChef'te Elenecek İsim Sızdı Güncel Tekirdağ'da Düğün Sonrası 'Sandalye' Kavgası: Taksici Öldü, Oğlu Yaralandı Güncel Ambulanstaki Dehşet Anları Kamerada! Güncel Van'da Anız Yangını Güncel