Eylem Tok İçin ABD'de Ara Karar! Türkiye'ye Ne Zaman İade Edilecek?

Abone ol

İstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran anne Eylem Tok’un Türkiye'ye iadesine ilişkin davada karar duruşması ileri bir tarihe ertelendi.

İstanbul’da 1 Mart gecesi ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybetmesine yol açan oğlu Timur Cihantimur ile birlikte ABD’ye kaçan anne Eylem Tok’un Türkiye’ye iadesiyle ilgili davaların görülmesine devam edildi. Boston Bölge Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasında Eylem Tok, son kez Sulh Hakimi Donald L. Cabell’ın karşısına çıktı.

DAVA İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Eylem Tok'un yargılandığı duruşma yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü. Eylem Tok’un Türkiye'ye iadesine ilişkin davada karar duruşması ileri bir tarihe ertelendi. Hakim tarafları bugün yaptıkları savunmaları sekiz sayfayı geçmemek kaydıyla özetleyerek yazılı olarak sunmaları için bir hafta süre verdi.

HAKİM CEZA ALMAMASINA DİKKAT ÇEKTİ

Ancak hakim son sözünde Eylem Tok'un Türkiye'de herhangi bir ceza almamış olduğuna dikkat çekti.

Sosyal Medya Fenomenine Discord Soruşturması Güncel Selçuk Bayraktar'a Kırgızistan'dan Devlet Nişanı Güncel Serhat Akın'dan Sürpriz Karar! Güncel Bir Günlüğüne Kimin Yerine Geçmek İsterdi? Güncel