Sultanbeyli'de Korkunç Olay: Kovulduğu İş Yerine Kurşun Yağdırdı!

Abone ol

Sultanbeyli'de çalıştığı kasap dükkanından çıkarılan bir işçi, tazminat konusunda iş yeri sahibiyle anlaşamayınca iş yerine uzun namlulu silahla kurşun yağdırdı. Saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kurşunlama anı kameralar tarafından görüntülendi.

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesi Adil Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda bir silahlı saldırı meydana geldi. İddiaya göre, caddede bulunan kasap dükkanında çalışan M.S.G. işten çıkarılıp tazminat konusunda iş yeri sahibiyle anlaşamayınca, akşam saatlerinde kasap dükkanına giderek, iş yeri sahibiyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın ardından iş yerinden ayrılan M.S.G. bir süre sonra uzun namlulu silahla geri geldi. M.S.G. elindeki uzun namlulu silahla iş yerine kurşun yağdırdı. Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri de havaya ateş açarak saldırganı durdurmaya çalıştı. M.S.G. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

POLİS HAVAYA ATEŞ ETTİ

Olay anı vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, uzun namlulu silahla caddeye gelen M.S.G.'nin iş yerine doğru rastgele ateş ettiği görülüyor. Görüntülerde, olay yerindeki polis memurunun havaya ateş ettiği anlar da yer alıyor.

ATEŞ ETMEMESİ İÇİN İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR

Görüntülerde evinin penceresinden saldırganı ikna etmeye çalışan bir kadının sesleri de duyuluyor. Polis ekiplerinin olay yerine geldiği sırada bir kadın da saldırganın ateş etmemesi için sözleriyle onu ikna etmeye çalışıyor.

Metroda Suriyeli Çocuğa Şiddet Uygulayan Kişi Tutuklandı Güncel Askerden Kaçıp Askeri Oyun Oynarken Yakalandı! Güncel CHP, Tüzükte Neleri Değiştiriyor? Güncel Babadan 'Oğlum Dolandırıcı' Pankartı Güncel