Taksi Ücretlerine Zam! Bir Ayda İkinci

Abone ol

İzmir'de taksi ücretleri bir ayda ikinci kez zamlandı. Alınan yeni kararla indi-bindi ücreti 90 TL'ye çıktı.

İzmir’de 1 ay önce zamlanan taksi ücretlerine bir zam daha geldi. Alınan yeni kararla indi-bindi ücreti 90 TL, kilometre ücreti ise 30 TL oldu.

İzmir’de taksi ücretlerine zam kararı Ulaştırma Koordinasyon Merkezi’nden (UKOME) geçti ve 80 TL olan indi-bindi ücreti 90 TL’ye çıktı. İlk açılış ücreti 20 TL olarak belirlenirken, kilometre ücreti ise 30 TL oldu.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık konuya ilişkin açıklamasında, 1 ay önce zam kararı alınmasının ardından neden tekrar bir fiyat artışı yapıldığını anlattı. Anık, “Biz 1 ay önce bir tarife uygulamıştık; fakat ondan sonra akaryakıta 6 lira daha zam geldi. Daha sonra biz İzmir Büyükşehir Belediyesine müracaat ederek, revize yapmak istediğimizi söyledik ve revizemizi yaptık. Son karar, UKOME genel kurulundan geçti; yakın mesafe 90 TL, kilometre 30 TL, ilk açılış 20 TL oldu” dedi.

Bir Sosyal Medya Fenomeni Daha Gözaltında Güncel Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı'dan Yeni Fotoğraf Güncel Marketlerdeki Fiyat Farkları Saç Baş Yolduruyor! Güncel Kritik Zirvede Hangi Rakamlar Konuşulacak? Güncel