TRT'nin En Büyük Korkusu Başına Geldi! LGBTİ+ Mesajını Bir Anda Kestiler

Abone ol

Sık sık LGBTİ+'ları hedef alan kamu yayıncısı TRT, Paris 2024 Olimpiyatı açılış koreografisindeki LGBTİ+ mesajı içeren görüntüleri canlı yayınlamak zorunda kaldı. Mesajların devam etmesi üzerine TRT, yayını bir anda kesti. Sosyal medyadan ise tepki yağdı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları, büyük bir ihtişamla açılış törenini gerçekleştirdi. Açılış töreni ilk kez bir stadyumda değil; Seine Nehri'nde yapıldı. Oyunlara 206 delegasyondan 10 bin 500 sporcu katıldı.

Açılış töreni tüm dünyada ilgiyle takip edilirken Türkiye'nin gündemi ise başkaydı. Sık sık LGBTİ+'ları hedef alan yayın ve haberleriyle bilinen kamu yayıncısı TRT, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları açılışındaki LGBTİ+ mesajını yayınlamak zorunda kaldı fakat mesajların devam etmesi üzerine bir anda yayını kesti.

TRT'nin LGBTİ+ tahammülsüzlüğü sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Sosyal medya kullanıcıları TRT'nin yayını kesmesine tepki gösterdi.

TRT
İşte Türkiye'nin En Zengin İhalecilerinin Vergi Karnesi Siyaset Öğrencileri Taciz Eden Antrenör Davasında Yeni Detaylar Güncel Gram Altın Ne Kadar Olacak? Güncel O Araçlarda 500 Bin Liraya Kadar İndirim Olacak Güncel