Uğur Dündar O Galatasaray Marşına Çıldırdı... Sosyal Medyadan Ateş Püskürdü! 'Yargı Önünde Hesap Soracağım'

Abone ol

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı 'Galatasaray' paylaşımı dikkat çekti. Dündar "Galatasaray camiasının yakından tanıdığı bu karanlık holiganı kulübünün saygın Divan Üyelerine havale ediyor ve yargı önünde bunun hesabını sormak için girişimde bulunduğumu kamuoyuna saygıyla duyuruyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin mevcut Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sosyal medya platformu X hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. "Son derbi maçından önce ve sonra yönetici kılıklı bir holigan, bedava bilet dağıttığı kendisine benzerlere; şahsımı hedef alan galiz küfürler ettirdi" diyen Dündar'ın Galatasaraylı taraftarların kendisinin ve Athena Gökhan'ın adının geçtiği marşı kastettiği düşünüldü.

Dündar'ın paylaşımı şöyle:

"Galatasaray Kulübü'nün (ve diğer tüm kulüplerin) taraftarına, yöneticilerine, teknik heyetine ve futbolcularına hayatım boyunca kırıcı, rencide edici tek bir sözcük söylemediğim halde; son derbi maçından önce ve sonra yönetici kılıklı bir holigan, bedava bilet dağıttığı kendisine benzerlere; şahsımı hedef alan galiz küfürler ettirdi.

Galatasaray camiasının yakından tanıdığı bu karanlık holiganı kulübünün saygın Divan Üyelerine havale ediyor ve yargı önünde bunun hesabını sormak için girişimde bulunduğumu kamuoyuna saygıyla duyuruyorum."

Boztepe Seyir Terasının Geliri Şehit Ailelerine Bağışlandı Güncel ÇOMÜ Öğrencileri İçin Kent Fest 2024 Başladı Güncel