İmamoğlu: Umarım Yargı Siyasetin Malzemesi Haline Gelmez

Abone ol

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hapis istemiyle yargılandığı 'Ahmak Davası'na ilişkin yaptığı açıklamada bir an önce karar çıkmasını temenni ettiklerini söyledi. İmamoğlu, "Umarım burada yargı adaletli bir karar verir. Milletimize buradan güzel bir mesaj çıkar. Boşu boşuna siyasetin malzemesi haline gelmez" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hapis istemiyle yargılandığı ‘Ahmak Davası’ hakkında açıklamalarda bulundu.

Bugün TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ’in Genel Başkanlarını ziyaret eden İmamoğlu, ziyaretlerin ardından basının sorularını yanıtladı.

İmamoğlu, hapis cezası istemiyle yargılandığı ‘Ahmak Davası’nda hızlıca karar çıkmasını temenni ettiklerini belirtti.

'UMARIM YARGI SİYASETİN MALZEMESİ HALİNE GELMEZ'

İmamoğlu konuya ilişkin açıklamasında şunları kaydetti:

"Türkiye yargı tarihinin bu kadar zemini olmayan utanç verici başka bir dava var mıdır bilmiyorum. Takip ediyoruz istinafın sürecini. Umarım burada yargı adaletli bir karar verir. Milletimize buradan güzel bir mesaj çıkar. Boşu boşuna siyasetin malzemesi haline gelmez. Ülkemizin kazanması için adaletin işlemesi için umarım hızlıca karar çıkar."

Eniştesinden Çocuğa Cinsel İstismar Güncel İYİ Parti'den İstifa Eden Bilal Bilici, CHP'ye Katıldı Güncel İlçe Komutanı ve Tuğgeneralin İlişkisi Ankara’yı Karıştırdı Güncel Evlerine Yaklaşan Alevleri Çaresizce İzlediler Güncel