Üniversiteye Hazırlanan Gençlere Destek

Abone ol

Aydın Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye hazırlanan lise öğrencilerine destek verecek. Belediye, adaylar için kurslar açacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, geçmiş yıllarda olduğu gibi, bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanacak üniversite adaylarına kurslar açacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek eğitimler kapsamında lise öğrencileri ile mezun öğrenciler için kurslar açılacak ve ücretsiz deneme sınavları yapılacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek kurslar için ön kayıtlar sürerken kurslarda ilk ders zili lise öğrencileri için 28 Eylül’de, mezun adaylar için ise 1 Ekim’de çalacak.

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için çalışmalarının süreceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin kurslarında eğitim gören binlerce öğrencinin başarıyı yakaladığını ve üniversiteyi kazandığını belirtti. Çerçioğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak her yaştan vatandaşımızın eğitim-öğretim hayatına destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar belediyemizin kurslarından destek alan binlerce öğrencimiz üniversiteyi kazanarak kentimizin gururu oldular. Gençlerimizin gelecekleri için desteklerimiz devam edecek" diye konuştu.

Park Halindeki Otomobil Alevlere Teslim Oldu Güncel Mardin'de 8 Eve Operasyon: 10 Şüpheli Gözaltında Güncel Evde Kenevir ve Esrar Bulundu, Zanlı Serbest! Güncel Şiirin Çevirisi Konuşuldu Güncel