Ünlü Oyuncuyla Komşu Çıktı... İşte Akşener'in Gündelik Hali!

Abone ol

Ünlü oyuncu Ümit Erdim, eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in komşusu çıktı. Erdim, kızı ile Akşener'in fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener Türk siyasetinin en merak edilen isimlerinden birisi. Akşener 'in siyaset arenasındaki hal ve tavırları biliniyor olsa da günlük yaşantısı oldukça merak konusu. Akşener'in 31 Mart yerel seçimlerinde alınan kötü sonuçların ardından genel başkanlıktan ayrıldıktan hemen sonra saçlarını sarıya boyaması oldukça konuşulmuştu.

Oyuncu Ümit Erdim hem komşusu hem de hemşehrisi olan Meral Akşener ile kızı Ses Erdim'in vakit geçirdiği anları ölümsüzleştirdi. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Ümit Erdim, 'Meral Teyze’sine iki tekerlekli bisiklet kullanabildiğini anlattı. Komşuculuk kazanacak' ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncunun paylaşımına yorum yağarken, Akşener'in gündelik hali dikkat çekti.

Yerlikaya Açıkladı: 441 Bin 910 Araca İşlem Yapıldı Güncel Cem Adrian'dan İlk Açıklama Geldi Güncel Emeklilere Yeni İnternet Sitesi Güncel Hatay'da Dehşet! Su İçen Kediyi Aracıyla Ezdi, Arkasına Bile Bakmadı Güncel