Erzurum Valiliği'nden Sıcak Hava Uyarısı: Yarın Dışarıya Çıkmayın

Abone ol

Erzurum Valiliği, hava sıcaklıklarındaki artış nedeniyle kronik rahatsızlığı bulunanlar ile yaşlı ve çocukların 11.00-16.00 saatleri arasında açık alanda bulunmaması konusunda uyardı.

Erzurum'da valilik hava sıcaklıklarındaki artış dolayısıyla kronik rahatsızlığı bulunanlar ile yaşlı ve çocuklar için günün en sıcak saatlerinde açık alanlarda bulunmamaları uyarısı yapıldı.

Erzurum Valiliği'nin sosyal medya hesaplarından yapılan uyarılarda 19 Ağustos Pazartesi günü itibariyle hava sıcaklığının Türkiye genelinde artmasının beklendiği belirtildi.

Kronik rahatsızlığı olanlar ile yaşlı ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların, günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 arasında açık alanda bulunmamaları, dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.

İstanbul'da Sıcak Havaya Dayanamadılar: Gölgeye ve Denize Akın Ettiler Güncel Evinde Uyuşturucu Yetiştirdiği Ortaya Çıktı, Gözaltına Alındı Güncel Düğün Konvoyunda Gözaltına Alınan 9 Şahıs Serbest Bırakıldı Güncel Konya'da İki Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı Güncel