Vicdansız Sürücü Köpeği Ezip, Arkasına Bile Bakmadan Gitti!

Abone ol

Bursa'da bir kargo şirketine ait aracın sürücüsü, , ileri geri manevra yaparken yoldaki köpeği ezdi. Vicdansız sürücü arkasına bile bakmadan yoluna devam ederken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 20 Eylül'de saat 16.30 sıralarında kimliği belirsiz sürücü, çalıştığı kurumun kargo aracıyla, ileri ve geri manevra yaptığı sırada yol ortasındaki köpeği ezdi.

Çevredeki iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülenen olay sonrası sürücü yoluna devam etti. Samoyed cinsi köpek, sahibi tarafından fark edilip, tedavi için veterinere götürüldü.

Muayenesinde, kaburgasında kırıklar ve kalça kemiğinde çıkıklar olduğu tespit edilen köpek, tedaviye alındı. Köpeğin sahibi Melis Sarıaslan, Tedavi için 25 bin lira masraf yaptık. Kargo şirketi ile iletişime geçtik. Bizimle ilgilenmediler dedi.

Durakta Bekleyen Kadını Av Tüfeğiyle Vuran Şahıs Tutuklandı Güncel Otomobil ile Kamyonet Çarpıştı: Yaralılar Var Güncel Meteoroloji'den Uyarı: Serin ve Yağışlı Hava Geliyor! Güncel 14 Yaşındaki Kızın Midesinden Çıkanlar Şoke Etti Güncel