Yasak Saatinde Alkol Satmayan Tekelciye Saldırı! Öldüresiye Dövdüler

Abone ol

Ankara Mamak'ta yasak saati olan saat 22.00'den sonra alkol satmayı reddeden tekel bayi işletmecisi Mehmet Özcan saldırıya uğradı. Yumruk ve tekmelerle darbedilen Özcan hastaneye kaldırılırken, ekipler saldırganların yakalanması çalışma başlattı.

Ankara'nın Mamak ilçesi Kayaş Mahallesi Kayaş Caddesi'ndeki tekel bayisinde 28 Eylül saat 22.30 sıralarında; iş yerini kapatmak üzere hazırlık yapan Mehmet Özcan, alkollü içki almaya gelen Y.D. (24) ve ismi öğrenilemeyen arkadaşını, yasak saati başladığı için geri çevirdi. Duruma tepki gösteren 2 kişi ile Özcan arasında tartışma çıktı.

YUMRUK VE TEKMELERLE SALDIRDILAR

Tartışmanın büyümesi ile 2 kişi, Özcan'a yumruk ve tekmelerle saldırdı. O anlar, iş yeri içerisindeki güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırı sonrası sağlık ekiplerini arayan Özcan, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

GERİ DÖNÜP CAMLARI TAŞLADILAR

Bu sırada tekel bayisine geri dönen Y.D. ve arkadaşı da camları taşladıktan sonra kaçtı. Burnu kırılan ve gözlerine darbe alan Özcan'ın tedavisi evinde sürerken, ekipler saldırganların yakalanması çalışma başlattı.

Mehmet Özcan, günün hasılatını hesapladığı sırada saldırganların geldiğini belirterek, "Alkol satışı olmadığını söyledim. Malum alkol satışından dolayı cezalar çok yüksek. Alkol vermek istememem üzerine böyle bir olay geldi başımıza. Yakalanmamaları bir garip; ama emniyetimiz uğraşıyor. Bugün, yarın yakalanacaklarını düşünüyorum" dedi.

İkbal ile Katil Semih Çelik’in Son Görüntüleri Ortaya Çıktı Güncel Makamında Kurşun Yağmuruna Tutuldu Güncel