Yerlikaya duyurdu: 4 ayrı çetenin lideri yakalandı

Abone ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ayrı organize suç örgütünün liderlerinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapmak ve suçtan elde edilen suç gelirlerinin aklanmasına yönelik 4 ayrı organize suç örgütüne yönelik yapılan 'Kuyu-4' operasyonlarında, suç örgütü liderlerinin yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, "Bu 4 suç örgütünün, şu ana kadar yapılan tespitlerde ülkemiz ve farklı ülkeleri kapsayan operasyonlar sonucu ele geçirilen toplam 3 Ton 67 Kg uyuşturucu ve uyarıcı maddelerden sorumlu oldukları tespit edildi" bilgisini paylaştı.

Bakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından paylaştığı açıklama şöyle:

"Uluslararası Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Suçtan Elde Edilen Suç Gelirlerinin Aklanmasına yönelik 4 ayrı Organize Suç Örgütüne yönelik yapılan KUYU-4 operasyonlarında bu organize suç örgütlerinin elebaşıları olan;
1 Mert (Orhan) Ünğan,
2 İbrahim Kurtar,
3 Aydın Razaki ve
4 Recep Özyıldız yakalandı.

Birbirleriyle bağlantılı bu 4 suç örgütünün, şu ana kadar yapılan tespitlerde ülkemiz ve farklı ülkeleri kapsayan operasyonlar sonucu ele geçirilen toplam 3 Ton 67 Kg uyuşturucu ve uyarıcı maddelerden sorumlu oldukları tespit edildi.

Operasyonlar sonucu; elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 62 şüpheli yakalandı

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;
İster Uluslararası olsun, ister ulusal olsun ülkemizi zehir tacirlerinden temizlemeye kesinlikle kararlıyız. Zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız aralıksız devam edecek."

Kurban Bayramı tatilinde bazı köprü ve otoyollar ücretsiz Güncel Alkollü sürücü otomobiliyle araçların üzerine düştü Güncel Sanıklar beraat etti, istismara uğrayan 16 yaşındaki çocuk hayatına son verdi! Güncel Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağış geliyor Güncel