Zayıflamak İsterken Canından Oldu: Doktoru, Son Anlarını 'Mutluluk Ameliyatı' Diye Paylaşmış!

Abone ol

Ordu'da özel bir hastanede, mide küçültme operasyonu olan 26 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti. Ailesi, doktor ve hastaneden şikayetçi oldu. Ameliyatı gerçekleştiren doktor ise kendini savunarak, "Midede dönme oluyor, benimle bir alakası yok" dedi. Yılmaz’ın operasyon sonrası çekilen videosu ortaya çıktı. Doktorun o anları "Neslihan hanım mutluluk ameliyatı" notuyla paylaştığı görüldü.

Samsun'un Terme ilçesinde yaşayan Yılmaz ailesinin 3 çocuğundan biri olan ve Ankara'da çağrı merkezinde çalışan Neslin Yılmaz (26), fazla kilolarından kurtulmak için Ordu'nun Fatsa ilçesindeki Özel Medi-Tech Hastanesi'nde operasyon geçirmeye karar verdi. 27 Mayıs 2024 tarihinde yapılan tahlillerin ardından aynı gün operasyona alınan Yılmaz, ameliyat sonrası 3 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edildi.

Eve döndüğünde rahatsızlanan Yılmaz, yeniden hastaneye gitti. 12 ve 17 Haziran 2024 tarihlerinde her biri yaklaşık 5 saat süren ameliyatlara alınan Neslihan, 21 Haziran 2024 tarihinde hayatını kaybetti.

'TÜP MİDE AMELİYATINDAN SONRA MİDE DÖNEBİLİYOR'

"Tüp mide ameliyatından sonra mide dönebiliyor. Bu döndükten sonra benim cerrah olarak ona müdahale etmem gerekiyor, ben de yapılacakları yaptım" diyerek kendini savunan Opr. Dr. Erkan Aksoy, şunları söyledi:

“Hastamı kaybettiğim için ben de çok üzgünüm. Ben böyle bir şeyi açıkçası hiç ön görmüyordum. Hastamın son ameliyatından sonra karın içi toparlandı, sıkıntı yoktu, kan değerledi düzeliyordu ama hasta kötüye gidiyordu. Ben yanlışım ve cerrahi bir hatam olduğunu kesinlikle kabul etmiyorum. Yaptığım işin sonuna kadar arkasındayım. Bu olay yargıya taşınsın, sonuçta ortada bir muamma var. Her şey kayıt altında. Midede dönme oluyor, bunun benimle bir alakası yok. Tüp mide ameliyatından sonra mide dönebiliyor. Bu döndükten sonra benim cerrah olarak ona müdahale etmem gerekiyor, ben de yapılacakları yaptım.”

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Neslihan Yılmaz’ın ameliyat sonrası görüntüleri ortaya çıktı. Doktorun kendi sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Yılmaz’ın, ameliyat sonrasındaki durumunu sorduğu ve hastanın tetkikleri hakkında bilgiler paylaştığı da görüldü.

'MUTLULUK AMELİYATI'

“Ankara’dan gelen Neslihan hanım mutluluk ameliyatı 1’inci gününde iş başında” notuyla paylaşılan videoda Doktor E.A’nın hastaya telkinde bulunduğu ve yiyip içebileceği gıdalar hakkında da bilgiler paylaştığı yer aldı.

Yılmaz ailesi, Doktor E.A. tarafından sosyal medya üzerinden paylaşılan videonun, Neslihan Yılmaz’ın ölümü sonrası kısa sürede dolaşımdan kaldırıldığını iddia etti.

Sahte Diplomalı Belediye Çalışanı Zimmetine Binlerce Lira Geçirdi! Güncel Tek Tek SMS Gönderildi, Çok Şiddetli Geliyor! Güncel