14 - 20 Aralık haftalık burç yorumu - Yay burcu ve yükselen Yay

Abone ol

Astrolog Sitare İnal 14 - 20 Aralık haftasında Yay burcu ve yükselen Yay burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 14 - 20 Aralık haftasında Yay burcu ve yükselen Yay burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Yay burcu ve yükselen Yay haftalık burç yorumu

Bu hafta kişisel konular ön planda. Gündelik olaylarla ilgileneceğiniz gibi eşinizin veya ortağınızın dertleriyle de uğraşabilirsiniz. Olaylar sizin tarafınızda gelişeceği için kontrol etmesi daha kolay olabilir. Dağınık enerjilerin olduğunu riskli ve güven vermeyen konulardan uzak durmakta fayda olduğunu söylemeliyim. Bu hafta olaylara fazlasıyla kendi pencerenizden bakabilirsiniz. Kafaya taktığınız konularda inatlaşabilirsiniz.

Kaynaklarınızla ilgili konularda sıkışıklıklar gündeme gelebilir. Yetenekli olduğunuz mevzularda tıkanıklık yaşayabilirsiniz. 17 Aralık’tan sonra koşullar rahatlamaya başlayacaktır. Öncesinde ilişkilere ve maddi konulara önem vermeye çalışın. İlişkilerinizi yönetmekte zorlandığınız bir devreden geçiyorsunuz. Aşk hayatınızda mücadele ettiğiniz onular var ve fazla fevri davranıyor olabilirsiniz. Çocuklarınız var ise onlara karşı daha yumuşak olmaya çalışın.

14 - 20 Aralık haftalık burç yorumu - Akrep burcu ve yükselen Akrep Astroloji 14 - 20 Aralık haftalık burç yorumu - Terazi burcu ve yükselen Terazi Astroloji 14 - 20 Aralık haftalık burç yorumu - Başak burcu ve yükselen Başak Astroloji 14 - 20 Aralık haftalık burç yorumu - Aslan burcu ve yükselen Aslan Astroloji