2 - 8 Ağustos haftalık burç yorumu - İkizler burcu ve yükselen İkizler

Abone ol

Astrolog Sitare İnal, 2 - 8 Ağustos haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri ve Yeni Ay'ın etkilerini yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 2 - 8 Ağustos haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri ve Yeni Ay'ın etkilerini yorumladı.

İkizler burcu ve yükselen İkizler haftalık burç yorumu

2-8 Ağustos haftasında iletişim ve eğitim konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ticari konularda ve iş ilişkilerinizde cesaretli davranacağınız konular gündemde olacak. Yeni bir iş, yeni bir karar, cesur bir adım olabilir. Yolculuklara çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Zihinsel olarak kendinizi geliştireceğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yazmak, çizim yapmak veya kendinizi ifade etmekle ilgili konularla ilgileneceksiniz.

Evinizle ilgili titiz bir çalışma içinde olabilirsiniz. Fazla detaylı ve mükemmeliyetçi davranabilirsiniz. Sağlık konularında hassas durumlar oluşabilir. Ebeveynlerinizle ilgili konularda uğraşılar içinde olabilirsiniz. Aileyi ilgilendiren konularda hızlı gelişmeler olabilir. Taşınma evlilik, bebek veya gayrimenkul işlerinizle ilgili hızlanmalar olabilir.

2 - 8 Ağustos haftalık burç yorumu - Boğa burcu ve yükselen Boğa Astroloji 2 - 8 Ağustos haftalık burç yorumu - Koç burcu ve yükselen Koç Astroloji 26 Temmuz- 1 Ağustos haftalık burç yorumları Astroloji 26 Temmuz- 1 Ağustos haftalık burç yorumu - Balık burcu ve yükselen Balık Astroloji