2019 yılına özel tesettür abiyeler ve satın alma avantajları

Abone ol

2019 yılı itibariyle birçok farklı tasarıma imza atılmış pınar şems ürünleri kataloglarda yer alıyor.

2019 yılı itibariyle birçok farklı tasarıma imza atılmış pınar şems ürünleri kataloglarda yer alıyor.

Her tür beğeni ve talep baz alınarak imal edilen tesettür abiye modelleri uygun fiyatlarıyla da ilgi çekiyor. Özellikle düğün ve nişan gibi organizasyonların vazgeçilmez seçimi olan abiyeler, zarif ve farklı seçenekleriyle alıcılara sunulmaktadır.

Tesettür Abiyelerde Yepyeni Renkler

Önceleri standart renklerde imal edilen tesettür abiyelere 2019 yılı itibariyle yepyeni renkler eklendi. Krem, siyah, lacivert gibi artık klasik haline gelen renklere alternatif getiren, canlı renklere ürün kataloglarından göz atılabilir. Bu renklerin başında son yılların moda rengi olan pudra geliyor.

Kendine has rengi ve dokusu ile birlikte hem gençlerin hem de orta yaşlı alıcıların ilk sıralarda yer alan tercihlerinden biridir. Bunun dışında mavinin çeşitli tonlarını da tesettür abiyelerinde görmek mümkün. Süt mavisi, bebe mavisi ve Palement mavisi gibi birden fazla seçenek, sadece mavi renginde sunuluyor. Sayılabilecek diğer renkler arasında tarçın ve ekru alternatifleri de bulunuyor.

Simli ve Desenli Abiye Seçenekleri

2019 yılında desen ve motif açısından son derece zengin tutulan abiye seçenekleri yeni sahipleriyle buluşuyor. Etek ve gövde kısmında yer alan simler, özellikle düğünlerde ve çeşitli kutlamalarda tercih ediliyor. Diğer yandan ön kısmı çeşitli renklerle süslenmiş desenler de abiyelere yeni bir soluk getiriyor. Çeşitli geometrik desenler iç içe geçirilerek özgün tasarımlar stilistlerin elinden alıcıların gardıroplarına taşınıyor. Altın ve gümüş kaplamalı modeller de uygun fiyatlarla satın alınabilir.

Tesettür Abiyelerde Büyük Beden Dönemi

Renk ve tasarımlarda olduğu gibi beden ölçülerinde de yeni bir dönem başladı. Özellikle kendi kalıplarında uygun elbise bulamayanlar için büyük beden tesettür abiye modelleri sunuluyor. Beden tablosuna bakılarak en uygun modellerden biri seçilebilir.

Tesettür Abiyelerde Değişim ve İade Fırsatları

Teslim tarihinden itibaren 1 gün içerisinde bedelsiz ve şartsız iadeler yapılmaktadır. Aynı gün içerisinde değiştirme hakkı da müşterilere sunuluyor. Kullanıcı hatasından doğan defolar ve kusurlar ise iade ve değişim fırsatlarında değerlendirilmiyor. Ürünlerin birçoğu aynı gün kargoya verilmektedir. Kargodan çıkan fiş ve faturalar iade için gerekli olduğundan saklanmalıdır.

Tesettür Abiyelerde Yeni Ödeme Seçenekleri Dikkat Çekiyor!

Sadece seçeneklerin çeşitliliği değil ödeme alanında alternatifler de müşteri kitlesini olumlu yönde etkiliyor. Kredi kartı ve havale ile beğenilen tüm elbise ve tesettür abiyelere sahip olunabilir. Ek olarak anlaşmalı bankaların kartına da 6 ay taksit imkanı sunuluyor. Kredi kartı kullanmayan ama online mağazalardaki indirimli fiyatlardan faydalanmak isteyenler için de kapıda ödeme avantajı arz edilmektedir.

İsteyenler Whatsapp hattı üzerinden ürün kodlarını yazarak siparişlerini kısa bir sürede tamamlıyor. Türkiye'nin her şehrine kargo gönderilmektedir. Ayrıca belli bir fiyatın üstünde alışveriş yapanlara kargo hizmeti için ekstra ücret talep edilmiyor. Kataloglar içerisinde beğenilen tüm abiyeler önce favorilere sonra sepete eklenebilir.

SPONSORLU İÇERİK

Eğribel Geçidi, 'kar' ve 'fırtına' nedeniyle kapandı Güncel 16 yaşındaki çocuğa cinsel istismara 16 yıl 8 ay hapis Güncel İzmir'de kaçak mazot operasyonu Güncel Berna Laçin’in beraat kararına itiraz Güncel