Abdullah Gül ve Tayyip Erdoğan, Mesut Yılmaz'ın cenazesinde ne konuştu?

Abone ol

AKP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mesut Yılmaz'ın cenazesinde bir araya geldi.

GERÇEK GÜNDEM - AKP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mesut Yılmaz'ın cenazesinde bir araya geldi.

Mesut Yılmaz'ın cenaze töreni öncesi selamlaşan ve bir süre sohbet eden ikili, daha sonra Yılmaz'ın cenaze namazında saf tuttu.

Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan'ın ne konuştuğu merak konusu olurken, konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Daha önce yol arkadaşlığı yapan ikilinin arası Abdullah Gül'ün görev süresinin sona ermesi ile açılmış, Abdullah Gül aktif siyasetten çekilmişti.

İktidara yakınlığı ile bilinen Nagehan Alçı, "Abdullah Bey, 27 Ağustos 2014’te yapılan AK Parti kongresiyle yani Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkan ve Başbakan olduğu kongreyle beraber kendisinin haksız şekilde AK Parti’den tasfiye edildiğini düşünüyor." değerlendirmesini yapmıştı.

Mesut Yılmaz son yolculuğuna uğurlanıyor Siyaset MHP'nin yayın organı askıda ekmeği savunurken Erdoğan'ı yalanladı! Siyaset Mansur Yavaş'tan Burhan Kuzu için başsağlığı mesajı Siyaset CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Birileri dolar kurundaki hareketlerden voliyi vururken... Siyaset