Acun Ilıcalı, Exxen'in kayıt ücretini az buldu: Olması gereken fiyat...

Abone ol

Acun Ilıcalı, Exxen'in kayıt ücretini az bularak aslında 40 lira olması gerektiğini söyledi. 500 bin üye sayısına ulaştığını açıklayan Ilıcalı, üye olanların en düşük ücret 9,90 TL'lik tarifeyi alması durumunda, 3 gün içinde 5 milyon lira kazanmış oluyor.

Ilıcalı, ayrıca Exxen'in 40 lira olması gerektiğini de söyledi. Üye olanların en düşük ücret 9,90 TL'lik tarifeyi alması durumunda Ilıcalı, 3 gün içinde 5 milyon lira kazanmış oluyor.

Exxen platformu ücreti hakkında açıklama yapan Ilıcalı, "Aslında olması gereken 40 liraydı" dedi. Ilıcalı "Exxen'de 50 içeriğimiz var. Dizilerle birlikte o içeriklerin de haftalık yeni bölümleri eklenecek, böylece her gün yeni birçok içerik gelecek.

Biz aslında hiçbir matematik hesabıyla platforma ayırdığımız bütçeyi üyelikle karşılayamadığımızı gördük. Çünkü her şeyi yeniden üretiyoruz. Ücretimiz 9.90 lira. Aslında olması gereken 40 liraydı. Bu noktada da seyirciden anlayış ve destek bekliyorum" sözlerini dile getirdi.

Duayen sunucu Gülgûn Feyman Hafta Sonu Ana Haber ile ekranlarda Medya CHP'nin CNN Türk boykotunu bir CHP'li daha deldi! Medya The Economist'in 2021 kapağındaki 10 şifreli mesaj Medya ‘Kadınlar futbolda olmamalı’ diyen Melih Şendil, Demirören Medya'yla anlaştı Medya