Adıyaman'da 1 köy ile 2 sokak karantinaya alındı

Abone ol

Adıyaman'da, koronavirüs vakalarına rastlanan Börgenek köyü ile Kahta ilçesinde 2 sokak 14 gün süreyle karantinaya alındı.

Adıyaman'da Merkeze 20 kilometre uzaklıkta bulunan Börgenek köyünde rahatsızlanan 6 kişinin Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan 'Covid-19' testleri pozitif çıktı.

Hastaların tedavisine başlanırken İl Hıfzıssıhha Kurulu köyün karantinaya alınmasına karar verdi. Kahta ilçesinde de Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan 2 sokakta koronavirüs vakalarına rastlandı.

İl Hıfzıssıhha Kuruşu tedbir amaçlı olarak 2 sokağın da 14 gün süreyle karantinaya alınmasına karar verdi. Kararlar sonrasında köy ve iki sokakta güvenlik güçleri tarafından tedbir alınarak giriş ve çıkışlar bariyerlerle kapatıldı. (DHA)

Kuveyt’ten getirilen 99 kişi, Çanakkale’de karantinaya alındı Güncel Bilim Kurulu Üyesi Prof. Alpay Azap: Yıllarca tedbirlere devam edilmesi gerekir Güncel Tarım ve Orman İl Müdürü'nden endişe yaratan tavuk ölümleri hakkında açıklama Güncel 1-2 ve 3 Mayıs tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma yasağı başladı Güncel