AFAD'dan son dakika uyarısı: Karadeniz'de 5 ilde...

Abone ol

AFAD, Karadeniz bölgesinde şiddetli yağış için halkı uyardı.

AFAD, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, bu akşam saatlerinden itibaren Rize, Ordu, Giresun, Trabzon ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli yağış beklendiğine dikkati çekti. Yapılan açıklamada, "Ani sel, su baskını, yıldırım ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun" uyarısında bulunuldu.

AFAD tarafından yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre; bu akşam saatlerinden itibaren Rize, Ordu, Giresun, Trabzon ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun" denildi.

Batı Karadeniz'de şiddetli yağış sele neden oldu. Kastamonu'da 25, Sinop'ta ise 2 kişi hayatını kaybetti. Bartın'da kayıp bir kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor. Gelen son rakamlarla beraber hayatını kaybedenlerin sayısı 27'ye yükselmiş oldu.

Fatih Altaylı: Siz kuşa bakarken fil uçuyor fil... Güncel A101’in 'fırsat ürünü' tepkilere neden oldu Güncel 'Sel bölgesine giden Erdoğan, yol yıkama aracı istedi' iddiası Güncel Emniyet Müdürlüğü açıkladı! Altındağ'daki olaylarla ilgili yeni gelişme Güncel