Akif Beki: Batacaksak, varsın bundan batalım

Abone ol

Karar gazetesi yazarı Akif Beki, iktidar partisi AKP'ye "Fakir daha da fakirleşirken işçiye, memura, emekliye, öğrenciye yapılacak iyileştirmeler mi batıyor gözümüze. Batacaksak, varsın bundan batalım" diye seslendi.

Karar gazetesi yazarı Akif Beki, iktidarla muhalefetin rekabinin sorunu çözülen halk kesimlerine yaradığını belirterek "Ancak taşeronlara kadrodan memurlara 3600 ek gösterge verilmesine, emekliye ikramiyeden şimdi öğrencilerin KYK borçlarına ve sıradaki emeklilikte yaşa takılanların beklentilerine...Uzayıp gidiyor liste" dedi.

"Deniyor ki; popülist seçim rüşvetlerinin sonu yok, ülke daha önce bol keseden dağıtma yarışında batırıldı, biri ne veriyorsa diğeri 5 katını vermeye kalktı, şimdi yine muhalefet matah bir başarıymış gibi iktidarla vaat yarıştırıyor, buna can dayanmaz" ifadesini kullanan Beki, şöyle devam etti:

"Yabana atılacak bir eleştiri ve endişe değil. Fakat...

Metin Külünk’ün tabiriyle kaynaklar betona gömülüp holginglere aktarılırken, büyük şirketlerin milyarlık vergi borçları defalarca silinip kolaylaştırılırken, kamu bankalarının yüzlerce milyon dolarıyla kayrılan iş adamlarına medya aldırılırken, zenginler servetine servet katarken, kur korumalı hesaplara sadece ilk 4 ayda Hazine’den ekstra 40 milyar liraya yakın para ödenirken batmadık da...

Fakir daha da fakirleşirken işçiye, memura, emekliye, öğrenciye yapılacak iyileştirmeler mi batıyor gözümüze!

Batacaksak, varsın bundan batalım."

'Sümen altı edildi' denilen 15 Temmuz raporunun detayları ortaya çıktı: AKP ile Gülen cemaati ilişkilerinin dökümü var Siyaset HDP'den Meclis'e olağanüstü toplanma çağrısı: Zaho ikinci Roboski'dir Siyaset CHP Diyarbakır İl Başkanı: Kayyumu uğurladık, görevimin başındayım Siyaset MHP'de Bahçeli'yi kızdıracak kriz: Teşkilat ve vekiller birbirine girdi! Siyaset