AKP eski milletvekili, Melih Bulu'nun çelişkilerini yazdı: Baktı ki yalanı ortaya çıkacak...

Abone ol

AKP eski milletvekili Feyzi İşbaşaran, HaberTürk yayınına katılan Melih Bulu'nun programda söylediği çelişkili cümleleri yazdı.

AKP eski milletvekili Feyzi İşbaşaran, HaberTürk yayınına katılan Melih Bulu'nun programda söylediği çelişkili cümleleri yazdı.

İşbaşaran, şunları söyledi:

"Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Dinçer’e raporlar hazırladığını söyledi. Ali Dinçer 1977’de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (SHP) seçildiğinde Melih Bulu Ankara/Kırıkkale’de ilkokula yeni başlamıştı.

Sonra baktı ki yalan ortaya çıkacak, bu defa da Ali Dinçer Milletvekiliyken ona raporlar hazırladım. Merhum Ali Dinçer ile 1991’de milletvekili seçildik. Melih Bulu o zaman ODTÜ 2. Sınıf öğrencisi. Yani, merhum Ali Dinçer gidip ‘Melih sen süper zekasın,gel bana çalış’ demiş

Veyis Ateş : Siz CHP (Eski SHP) hiç üye oldunuz mu? Gençlik kollarında bir görev aldınız mı? Melih Bulu: Hayır Peki CHP’li olduğunu kim biliyor? Merhum Ali Dinçer. Ali Bey 14 yıl önce vefat etti Siyasal islamcılık böyle bir şey, her yalanı rahatlıkla söylerler!"

CHP'li Özgür Özel: 'Süleyman Soylu ister sevin ister üzül de damat nerede?' Siyaset Boğaziçi'nin yeni rektörü Melih Bulu: Siyasete SHP-CHP'de başladım Siyaset Kılıçdaroğlu'ndan Fikri Sağlar yorumu Siyaset 'Yılın ilk bomba haberi': AKP ve MHP arasında büyük anlaşmazlık! Siyaset