AKP'li bakan başlattı, AKP bitirdi, Fatih Altaylı isyan etti: Paralar çöpe atıldı

Abone ol

"AK Partili bir bakan tarafından başlatılan proje, tüm başarısına rağmen bir başka AK Parti hükümeti tarafından önce durduruldu. Sonra çöpe atıldı. Nedenini de daha sonra anlatacağım."

Bir süredir tarım politikalarında yapılan yanlışları yazan ve çözüm önerileri sunan Fatih Altaylı, bugünkü yazısında ise 'Tarıma çağ atlatacak' denilerek başlatılan ve milyonlarca lira harcandıktan sonra trk edilen TARBİL, TARSEY ve TARGEL gibi projelerden vazgeçildiğini vurguladı.

AKP'li tarafından 2005 y başlatılan projenin 2016'dan itibaren yavaş yavaş terk edildiğini ve 2017'de de tamamen terk edildiğini belirten Altaylı, "Böylelikle Türk tarımına çağ atlatacak ve milyarlarca dolarlık ek potansiyel sağlayacak bir proje harcanan büyük paralardan ve yarattığı büyük etkiden sonra terk edildi.
AK Partili bir bakan tarafından başlatılan proje, tüm başarısına rağmen bir başka AK Parti hükümeti tarafından önce durduruldu. Sonra çöpe atıldı.
Nedenini de daha sonra anlatacağım." diye yazdı.

'Yenilik Partisi' kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığına verildi Siyaset CHP'den 'siyasi ayak' çağrısı: Bakan ve siyasetçilerin HTS kayıtları açıklansın Siyaset Gökçeklerin Osmanlıspor vurgununa suç duyurusu: Gelir üçüncü kişilere aktarıldı Siyaset Mehmet Metiner ve Soylu cephesinde sular durulmuyor! Bu sözlerle yüklendi Siyaset