AKP'li Metiner: Yaltaklanmanın sadakat, sadakatin ihanet ve isyan addedildiği fitne günlerinden geçiyoruz

Abone ol

Eski AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, "Kirli zamanlardan geçiyoruz. O birilerince yaltaklanmanın sadakat, sadakatin ihanet ve isyan addedildiği fitne günlerinden geçiyoruz" görüşünü dile getirdi.

Eski AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Yeni Şafak gazetesinde 'Düşmanınıza benzerseniz bitersiniz… İlkesizden dost olmaz, bilesiniz…' başlıklı yazısında isim vermeden bazı eleştirilerde bulundu.

"Kendi yanlışlarını başkalarının yanlışlığını emsal göstererek savunma veya örtme yoluna gidersen ilkelerine ihanet eden birine dönüşürsün" diyen Metiner, şöyle devam etti:

'SENİ DÜŞMANINA DÖNÜŞTÜREN ZAFER BİLESİN Kİ SENİ MANEN ÖLDÜREN BİR ZAFERDİR'

"Sakın ola ki hiç bir konuda düşmanına benzemeyesin. Düşmanın namertliği seni de namertliğe dönüştürürse bilesin ki o düşmandan farksız hale gelirsin. Kim ki sana namert düşmanını alt etmek için onun gibi namertçe yöntemlere başvurman gerektiğini salık veriyorsa bilesin ki o senin dostun değildir. Sana zafer elde etmek için namertliği salık veren namertleri anında yanından uzaklaştırmazsan gün gelir onların telkini ilke gibi makbul, gayrısını önerenleri de muzır görürsün. Bilesin ki buna dönüştüğün gün düşmanına karşı elde edeceğiniz zafer, gerçekte seni sen olmaktan çıkartacaktır. Seni düşmanına dönüştüren zafer bilesin ki seni manen öldüren bir zaferdir.

'KAYPAK ZEMİNLERDEN GEÇİYORUZ'

Kirli zamanlardan geçiyoruz. O birilerince yaltaklanmanın sadakat, sadakatin ihanet ve isyan addedildiği fitne günlerinden geçiyoruz. Sadakati ölüm karşısında sınanmış insanların dahi suret-i haktan görünenlerce sadakatlerinin sorgulanıp itibarsızlaştırılmak istendiği kaypak zeminlerden geçiyoruz.

'AKIBETİNİZ HİÇ DE HAYR OLMAZ'

Biliyorum böylesi zamanlarda elif gibi olmak zordur. Sadakatin mertliği, yaltaklanmanın namertliğine yenik düşerse işte o vakit ilkeler yerle yeksan olur. Kazanma hırsını ilkelerinizin önüne geçirenler sizi ebedi bir yenilgiye mahkûm ederler bilesiniz.

Sizi başkalarından üstün kılan ilkelerinizi ve moral değerlerinizi, ne pahasına olursa olsun kazanma hırsına kurban ederseniz akıbetiniz hiç de hayr olmaz."

Bu sözlerin adresi merak konusu oldu ve "İktidara mı söylüyor?" sorusunu akıllara getirdi.

'İşin ilginç tarafı' diyerek anket sonuçlarını paylaştı: 'Saray, MHP tabanını bile ikna edememiş...' Siyaset Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan ilk talimat Siyaset Saadet Partisi'nden dikkat çeken video: Uykuları kaçırmanın vakti geldi Siyaset 'Kürsüye çıkan çocuk' ilk değil: İşte mitinglerde Erdoğan'ın tepki çeken hamleleri! Siyaset