AKSA Jeneratör A-TECH Fuarı’na katıldı

Abone ol

Sektörün lider markası AKSA Jeneratör, 22 - 25 Kasım 2018 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren A-TECH Fuarı’nda yer aldı

Sektörün lider markası AKSA Jeneratör, 22 - 25 Kasım 2018 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren A-TECH Fuarı’nda yer aldı

Türkiye jeneratör sektörünün lider markası Aksa, 22 – 25 Kasım 2018 tarihleri arasında Ankara Congresium Fuar Merkezi'nde düzenlenen Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik sektörünün önde gelen firmalarını bir araya getiren A-TECH Fuarı’na katıldı.

Bu yıl 2’ncisi düzenlenen Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı A-TECH Fuarı 'Kamu ve özel sektörü buluşturan fuar' olmasıyla büyük önem taşıyor. Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı bu fuarda Aksa Jeneratör, teknolojik ürünlerini sektör oyuncularına tanıttı. Yaklaşık 100 firmanın stantlarının yer aldığı ve 5 binden fazla ziyaretçinin katılım gösterdiği bu etkinlik, Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri olma yolunda ilerliyor.

Elektrik sektöründe yaşanan gelişmeleri en yakından takip edip yeni ürünler ve uygulamaları yerinde görebilmenin önemine değinen AKSA Jeneratör CEO’su Alper Peker, “Her alanda olduğu gibi Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik sektöründe de hayatın kesintisiz devam etmesi için teknolojik ürün ve hizmetlerimizi A-TECH Fuarı’nda sektör profesyonelleriyle buluşturduk. Fuarda tanıtımını yaptığımız tüm ürünlerimiz büyük ilgi gördü. Aksa Jeneratör olarak bütün sektörlere yakın temas halinde olmaya özen gösteriyoruz. Her sektörün jeneratöre elbet ihtiyaç duyacağını biliyoruz. Bu sebeple farklı sektör ve pazarlarda potansiyel müşterilerimiz ve sektör temsilcileriyle bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

AKSA Jeneratör Hakkında

1968 yılında Ali Metin Kazancı’nın kurduğu elektrikli motor fabrikasıyla üretim yolculuğuna başlayan AKSA, 1984 yılında ilk jeneratörünü üretti ve kısa zamanda elektrik enerjisi temini için makine ve donanım üretimi konusunda uzmanlaşarak, dünyadaki sayılı jeneratör üreticilerinden biri oldu.

1994 yılında Aksa topluluğunun Kazancı Holding adı altında birleşmesi ve yeni organizasyonu ile Aksa Jeneratör bugünkü yapısına ulaştı. Uzun yıllardır Türkiye jeneratör pazarının lideri olan Aksa, 3 kıtada üretim ile 160 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

Üretiminin yüzde 50’den fazlasını ihraç eden Aksa Jeneratör; İstanbul dışında Çin’de ve Amerika’da bulunan üretim tesisleriyle, Asya, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Amerika’da bulunan 14 ofisi ile küresel sektörde ilk 5 firma arasındadır.

Doğal gazlı jeneratörlerin dünyadaki ilk üreticilerinden biri olan Aksa Jeneratör senkron jeneratör projelerinde tartışmasız üstünlüğünü korurken, Ar-Ge yatırımları ile daha düşük yakıt sarfiyatlı, daha düşük ses seviyeli ve çevre dostu jeneratörler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Petrol fiyatları yeniden 60 doların altında Ekonomi Konkordato ilan eden ayakkabı devi Hotiç hakkında karar Ekonomi Motorin ve benzinde indirim Ekonomi Dolarda son durum Ekonomi