Ali Koç'tan 'hodri meydan': Bu arkadaşlara ve taşeronluk yaptığı kişilere...

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kendisini eleştiren kişilere gerçekleştirdiği basın toplantısında çağrıda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gerçekleştirdiği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) ve Fenerbahçe yönetiminde kendisini eleştirienlere tepki gösterdi.

Ali Koç, "Bu arkadaşlara ve taşeronluk yaptığı kişilere açık çağrıda bulunmak istiyorum. Bırakın sosyal medyaya, manipülasyonlarla uğraşacağınıza işte size fırsat, gerçekten Fenerbahçe'ye yararlı olmak istiyorsanız bunun yolu sandıktan geçer." ifadelerini kullandı.

12-13 Haziran'da gerçekleştirilecek seçim için başkan adaylığını açıklayan Ali Koç'un açıklamaları şöyle oldu:

Ligde sıralamaya belirleyen unsurlar kulüplerin performansının yanında federasyon yönetimi, anlayışı da etkiliyor. Kuzu kuzu gelip Şampiyonlar Ligi'nde final oynanacaktı. Ancak durum ortada. Liyakat eksikliği, başta hakem kararlarında hiçbir standardın olmaması. Sezon başında yapılan algılar... TFF'nin standart dışı kararları futbolumuzu olumsuz etkiliyor.

"Başarıya giden her yol mübah görülüyor"

Total bir adaleti, tüm kulüpleri düşünerek hareket ettik. Bütünsel baktığım zaman yeterince katılımı göremedik. Futbolumuzda hak ve adalet bakış açısı yok. Maalesef futbol kültürümüzde başarıya giden her yol mübah görülüyor. Sadece kuralsızlara hayır diyen Fenerbahçe olmayacak. Bizim bir tane yüzümüz var. Tribünlere oynamıyoruz. Mert, samimi, dürüst olmayanlara, bize iftirada bulunanlara karşı gereken cevaplarımızı vereceğimizi vereceğiz. Her yapılanın karşılığı misliyle vereceğiz.

"İnsafsız eleştirilere maruz kaldık"

Camiamız rahat olsun. Seçildiğimiz takdirde almamız gereken dersleri aldık. İkinci dönemimiz çok daha farklı olacaktır. Bu dönemde zaman zaman yapıcı bazen de insafsız eleştirilere maruz kaldık. İyi sonuçlar alınırken ortada gözükmezler. İlk tökezlemede en önde bayraktarlık yaparlar. En çok onların sesi çıkar. Bunların amacı ne Fenerbahçe sevgisi ne de çubuklunun başarısıdır. Fenerbahçeliyseniz ne şartlarda olursa olsun bu kulübün başarısını istersiniz.

Ali Koç'tan hodri meydan

Bu arkadaşlara ve taşeronluk yaptığı kişilere açık çağrıda bulunmak istiyorum. Bırakın sosyal medyaya, manipülasyonlarla uğraşacağınıza işte size fırsat, gerçekten F.Bahçe'ye yararlı olmak istiyorsanız bunun yolu sandıktan geçer. Gündemde kalması gereken eski bir yöneticimiz çıkıp açıklamalar yapıyor. Bu insanlar çok rahat yalan da söyleyebiliyor, geçmişi de unutabiliyor.

Açık çağrıda bulunuyorum, işte fırsat, gelin sandık eli kulağında. F.Bahçe'ye vizyon katmak istiyorsanız gelin aday olun. Projelerinizi anlatın. Futbolu nasıl yöneteceğinizi anlatın. Akıl akıldan üstündür. Çıkın güzel bir rekabet olsun. Rekabette her zaman Fenerbahçe kazanır. Perde arkasından konuşmayın. Gelin açık açık çıkın konuşun.

Ali Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı için kararını açıkladı

Eski Trabzonsporlu futbolcu kanseri yendi Spor Ali Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı için kararını açıkladı Spor Maradona'nın ölümüne 7 kişi cinayetten yargılanacak! Spor Manchester Cityli oyuncuya yılın futbolcusu ödülü Spor