Ali Koç'tan sürpriz açıklama!

Abone ol

Fenerbahçe, seçimli kongre ile yeni başkanını belirlemek için sandık başına giderken başkan adayı Ali Koç'tan sürpriz bir açıklama geldi.

SPOR ARENA/ Fenerbahçe, seçimli kongre ile yeni başkanını belirliyor. Mevcut başkan Aziz Yıldırım ile başkan adayı Ali Koç arasında geçecek olan başkanlık seçimi, 20 binden fazla üyenin katılımıyla gerçekleşecek. Televizyondan naklen yayınlanacak olan Fenerbahçe başkanlık seçimi, 17.00'da sona erecek. Sandıkların sayımının akşam saatlerinde tamamlanmasının ardından yeni başkan belirlenmiş olacak. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yeni başkanı, mazbatasını salı günü alarak görevine başlayacak.


Fenerbahçe Kulübü, tarihi seçimlerinden birini yapıyor. 20 bini aşkın üye, 38 sandıkta 37. başkanını seçecek. Sarı-Lacivertliler'in başkanı Aziz Yıldırım mı, Ali Koç mu olacak?

Ülker Stadyumu'nda gerçekleşen genel kurulda üyeler saat 10:00'da oy vermeye başladı. Saat 17:00'ye kadar devam edecek olan oy verme işlemi sonrasında bütün sandıklar birlikte açılarak sayım işlemine geçilecek. Başkan adaylarından Aziz Yıldırım 36 numaralı sandıkta, Ali Koç ise 21 numaralı sandıkta oyunu kullanacak.

Ülker Stadı'nda kongre alanının girişinde bulunan Aziz Yıldırım, üyeleri karşılıyor.

Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Emre Belözoğlu, oy kullanmak için Ülker Stadyumu'na geldi. Tecrübeli oyuncu oyunu kullandı.

Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Ali Koç, "Dereyi görmeden paçayı sıvamıyoruz. Bir hayal gerçekleşmek üzere" dedi. Ülker Stadyumu'ndaki Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Koç, "Dereyi görmeden paçayı sıvamıyoruz. Bir hayal gerçekleşmek üzere" şeklinde konuştu. Aziz Yıldırım ile ilgili bir soru üzerine de Koç, "Aziz Yıldırım'a kızgın değilim, o benim başkanım" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'dan 663 milyon liralık düzeltme! Spor Fenerbahçe'de büyük gün: Oy verme işlemi başladı Spor Balkan Şampiyonası'nın ilk gününe Türkiye damgası Spor Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'ın iddialarına yanıt Spor