Almanya’da koronavirüs bilançosu: 7 Türk daha hayatını kaybetti

Abone ol

Koronavirüs (Covid-19) salgını Avrupa'da can almaya devam ederken, Almanya virüsle en iyi mücadele eden ülkeler arasında yer aldı. Ülkede son 24 saatte koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 153 olarak açıklandı.

Küresel tehdit haline gelen koronavirüs salgınında Almanya, 161 bin 539 kişi ile dünyada en çok vakanın görüldüğü 6’ıncı ülke olmasına rağmen, söz konusu vakalardan 123 bin 500’ünün iyileştiği açıklandı.

Salgın nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 6 bin 467’ye çıktı.

7 TÜRK HAYATINI KAYBETTİ

Almanya'da son 24 saatte 7 Türk vatandaşının daha yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdiği bildirildi.

Yerel makamlardan edinilen bilgiye göre, Nürnberg, Essen, Münih ve Mannheim bölgelerinden 7 Türk, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Vefat edenlerden G.D ve F.O'nun eşlerinin de iki hafta önce Kovid-19 nedeniyle öldükleri bilgisi paylaşıldı.

TÜRKLERİN SAYISI 130'A YÜKSELDİ

Bu ölümlerin ardından Almanya'da Kovid-19 sebebiyle hayatını kaybeden Türklerin sayısı 130'a yükseldi.

Koronavirüste umutlandıran son durum: Güney Kore’de 29 Şubat’tan beri bir ilk yaşandı Dünya İsrail'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 215'e yükseldi Dünya Koronavirüs için denenen 'remdesivir' tartışmasında umut veren yeni gelişme: Dr. Fauci verileri açıkladı Dünya Koronavirüs tedavisinde tartışma yaratmıştı: Üretici firmadan itiraf Dünya