Amca, yeğenlerini vurdu: 1'i hayatını kaybetti, 1'i yaralı

Abone ol

Amca ile yeğenler arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Bir yeğenini vuran birini de yaralayan amca, gözaltına alındı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde A.O. ile yeğenleri arasında çıkan silahlı kavgada Diyadin Okay (47) hayatını kaybederken, kardeşi Metin Okay (32) yaralandı. A.O. isimli amca gözaltına alındı.

Diyadin ve Metin Okay ile amcaları A.O. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Diyadin ve Metin Okay vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri edildi. A.O. gözaltına alınırken, yaralılar ilk müdahalenin ardından Silvan Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Diyadin Okay burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Metin Okay'ın hastanede tedavisi sürerken, jandarma kırsal Bağdere Mahallesi'nde geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

AKP'li belediye başkanı mahkeme kurup vatandaşı ilçeden kovmuştu! Valilikten skandala ilişkin açıklama Güncel Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den ‘Hz. Ali’yi sevmeyiz’ diyen öğretmenle ilgili açıklama Güncel TRT'deki skandal iddia, Fahrettin Altun ve Erdoğan'a karşı harekete geçirdi! Güncel Yargıtay'dan MİT'in Mehmet Altan için telefon dinleme talebine onay veren hakim hakkında karar Güncel