Ankara'da yangın faciası: 4 ölü

Abone ol

Ankara Altındağ'da bir apartman dairesinde çıkan yangında 4 kişi hayatını kaybetti.

Yangında yaralanan 4 kişi ile dumandan etkilenenler tedavi altına alındı.

Altındağ'da 4 katlı bir apartmanın giriş katında çıkan yangında 4 kişi yaşamını yitirdi.

Karapürçek Mahallesi 439. sokakta, 4 katlı bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Olay yerine gelen ekipler tarafından giriş katındaki yangın sonucu dairede bulunanlardan 4 kişinin öldüğü belirlendi. Yangında 4 kişi de yaralanırken, dumanden etkilenenler ve yaralılar tedavi altına alındı.

Apartmanda büyük paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, diğer katlardaki vatandaşları itfaiye merdivenleriyle tahliye etti.Olayla ilgili başlatılan soruşturma ve ölenlerin kimliklerini belirleme çalışması sürüyor.

VALİLİK: 4 ÖLÜ, 8 YARALI

Ankara Valiliği, 4 kişinin öldüğü yangınla ilgili açıklama yaptı. Yanginda 8 kişinin de yaralandığı belirtilen açıklamada, "Karapürçek Mahallesi'nde Çarşamba günü saat 05.45 sularında 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangında 4 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi de yaralanmıştır. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam etmektedir" denildi.

Yeni yıl eğlencesinde bıçaklı kavga: 1 ölü Güncel Acı bilanço: 2019’da 474 kadın öldürüldü! Güncel İstanbul'da yağmur aralıklarla devam edecek Güncel Danıştay’dan ortaokulda türban kararı! Güncel