Arınç ve Çelik’in açıklamaları partide tartışma yarattı: AKP’li Metiner’den parti içine mesaj

Abone ol

İktidar partisinin ağır toplarının eleştirileri gündem olurken, eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla parti içerisine mesaj verdi.

AKP’nin önemli isimleri son dönemde partisine yönelik eleştirileri arttırdı. Partinin kurucuları arasında yer alan ve uzun süre Bakanlık görevini yürüten Hüseyin Çelik, başta adalet olmak üzere çeşitli başlıklarda AKP’ye yönelik eleştirilerini dillendiriyor.

Hüseyin Çelik 'mahallesi' ile arayı açıyor: Aynur Doğan'ı linç edenleri kınıyorum

AKP'li eski bakanlar yeniden sahnede: Hüseyin Çelik'ten Erdoğan'ı kızdıracak çıkış!

Kaftancıoğlu kararına tepki gösteren AKP'li Çelik konuştu: 'Yargı hiçbir gücün tetikçiliğini yapmamalı'

AKP içinde ‘özgül ağırlık’ sahibi olan isimlerden eski TBMM Başkanı ve eski Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç da son dönemde yargı kararları, gençlerin umutsuzluğu ve siyasetteki gerginlik üzerine eleştirel tutum takındı.

Bülent Arınç'tan 'siyasi barış' çıkışı: 'Bana düşen bir görev olursa yaparım'

Bülent Arınç'ın gençlerle ilgili sözleri kendi mahallesini karıştırdı: 'Sarhoşları, domuz yiyicileri, ahlaksızları savunmak istiyorsan...'

Bülent Arınç yine sahnede: AKP'yi bu kez gençler üzerinden eleştirdi

METİNER: DÖNEN DÖNSÜN

İktidar partisinin ağır toplarının eleştirileri gündem olurken, eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla parti içerisine mesaj verdi.

Daha önce Bülent Arınç’la sert tartışmalar yaşayan Metiner, şu ifadeleri kullandı:

“Dönen dönsün.

Biz dönmeyiz davamızdan.

Sadıklara bin selam olsun!”

Bekir Bozdağ'a CHP'den sert tepki: 'Dün, FETÖ elebaşına güzellemeler yapan...' Siyaset Erdoğan'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması Siyaset Murat Yetkin: Kılıçdaroğlu bu durumun farkında Siyaset AKP'li Nergis: Geç evleniyoruz, fazla çocuk yapmıyoruz; bu emperyalistlerin projesi Siyaset