Atatürk Kültür Merkezi'nde Emine Erdoğan protestosu

Abone ol

Atatürk Kültür Merkezi'nde Özbekistan'ın Ulusal Balesi 'Lazgi-Ruhun ve Aşkın Dansı' adlı dans gösterisi sergilenirken seyirciler AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın mesajının okunmasını protesto etti.

Özbekistan'ın Ulusal Balesi 'Lazgi-Ruhun ve Aşkın Dansı' adlı dans gösterisi, Türkiye'de ilk kez Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenirken AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın gönderdiği mesaj seyirciler tarafından protesto edildi.

Koreograf Raimondo Rebeck'in yönettiği, UNESCO himayesindeki Alisher Navoi Devlet Akademik Bolşoy Tiyatrosu'nun bale topluluğu tarafından icra edilen 'Lazgi, Ruhun ve Aşkın Dansı', geçtiğimiz salı akşamı seyirciyle buluştu.

Gösterim öncesi sunucu tarafından AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın gönderdiği mesaj okunmak istendi. Ancak seyirciler bu anları alkışlar ile protesto etti.

O anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedilerek sosyal medyada paylaştıldı:

Tuğçe Kazaz çıtayı yükseltti: Ülkelerin sınırları değişmeli, gerekirse adalara girilmeli Gündem "Emniyet Genel Müdürlüğü adına sergilenen bu cür’etkarlık, yeni bir vesayet oluşumunu mu haber veriyor?" Gündem Araştırma | Z kuşağının meslek tercihi belli oldu: Kendi işlerini kurmak istiyorlar Gündem Gazeteci Erdal İmrek’i darp eden polisler yıllar sonra hakim karşısına çıkıyor Gündem