Ayasofya'da Erdoğan'ın karşısında Atatürk'e lanet okuyan imamın Sedat Peker'le ilişkisi ortaya çıktı

Abone ol

Gazeteci Barış Yarkadaş, Ayasofya'da Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret dolu ifadeler kullanan İmam Mustafa Demirkan'ın Erdoğan ve organize suç örgütü lideri lideri Sedat Peker'in ilişkisini anlattı.

KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programda, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Ayasofya programında Atatürk’ü hedef alan eski imam Mustafa Demirkan'a dair yeni bilgiler ortaya çıktı.

Atatürk'e hakarette bulunan İmam Mustafa Demirkan, "Bu ve bu gibi mabedlerin mabed olarak kalması için inşa edilmiştir. Öyle bir zaman geldiki bir asır gibi bir zaman içinde ezan ve namaz yasaklandı ve müze haline çevrildi. Bunlardan daha zalim ve kafir kim olabilir... Yarabbi bir daha bu zihniyetin bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma..." ifadelerini kullanmıştı.

'Atatürk'e lanet okuyan imam' Erdoğan'ın tanıdığı çıktı!

Gazeteci Barış Yarkadaş, Ayasofya programında Atatürk’ü hedef alan Mustafa Demirkan'ın organize suç örgütü lideri Sedat Peker ve AKP ile ilişkilerine dair kulis bilgileri paylaştı.

Demirkan'a toplumun çeşitli kesimlerinden tepkiler gelirken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de bugünkü basın toplantısında çok sert tepki göstererek "Atatürk bizim birliğimizdir. Atatürk düşmanlığı yapmak ihanete hizmettir" dedi.

Şimdiki Zaman'da gazeteciler Barış Yarkadaş ve İsmail Saymaz imam Demirkan hakkında kritik bilgiler verdi. Saymaz, Demirkan'ın Erdoğan'a yakın bir isim olduğunu ifade etti.

Barış Yarkadaş ise Demirkan'ın Sedat Peker ve AKP'yi barıştıran isim olduğunu söyledi.

İşte Erdoğan'ın Süleyman Soylu'nun yerine İçişleri Bakanlığı'na getirmeyi düşündüğü isim

İŞTE KRT TV'DE YARKADAŞ VE SAYMAZ'IN MUSTAFA DEMİRKAN'A DAİR PAYLAŞTIĞI KULİS BİLGİLER:

Emniyet’te 21 binden fazla personelin yeri değişti! Güncel Yılmaz Özdil'den çarpıcı 'Efes' yazısı: 25 yıl öncesini hatırlattı Güncel Skandal: Koronavirüs hastalarına tarihi geçmiş ilaç mı verildi? Güncel Kocaeli'de kaza tutanağı için buluşan iki grup birbirine girdi Güncel