Bahçeli'nin talimatı sonrası MHP teşkilatı harekete geçti

Abone ol

Bahçeli'nin "Ekmeğe yüzde 15 zam insani ve vicdani değil, askıda ekmek projesi başlatıyorum" açıklaması sonrası MHP Ankara İl Teşkilatı ilk adımı attı.

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ekmek çıkışı sonrası başlattığı projeye destek vererek, Ankara'da bir fırına giderek 100 ekmek alarak askıya bıraktı.

Bahçeli'den ekmek zammına tepki! Proje başlattı

MHP'li Turgay Baştuğ yaptığı açıklamada, "Sayın Genel Başkanımızın başlatmış olduğu "askıda ekmek projesi" kapsamında bugün bu fırınımızda 100 ekmeği ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın alması için askıya asıyoruz. Bugün Genel Başkanımızın emirleri doğrultusunda Ankara'da her bir ülküdaşımız fırınlara uğrayıp askıya ekmek asacaklardır. Bu çalışmamız bugünlük değildir, devam edip gidecektir. Vatandaşlarımızın da bu çağrıya kayıtsız kalmayacağına inanıyoruz." dedi.

MHP Kocaeli’nin de Gündemi “Askıda Ekmek Projesi”

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin askıda ekmek projesi Kocaeli teşkilatını hareketlendirdi. MHP Kocaeli İl Başkanlığı askıda ekmek projesine yönelik yarın 12 ilçede 14:00’de basın açıklaması yapacak.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarına yüzde 15 zam yapıldığını duyurdu. Zamma tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. Bahçeli, "Yüzde 15'lik zam insani ve vicdani değil. Ankara'dan askıda ekmek projesini başlatıyorum" dedi.

O TALİMAT MHP KOCAELİ’Yİ HAREKETLENDİRDİ


MHP lideri Devlet Bahçeli’nin proje talimatı MHP Kocaeli teşkilatlarını hareketlendirdi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, 12 ilçe başkanı ile harekete geçerek projeye Kocaeli’nden tam destek vermeye hazırlanıyor. MHP Kocaeli İl Bşakanlığı olarak yarın saat 14:00’de askıda ekmek projesine destek amaçlı Başak Ekmek Fırını önünde basın açıklama düzenleyerek projeye geniş katılımlı destek olunacak. MHP İl Başkanlığının talimatı ile 12 ilçe teşkilatı da yarın saat 14:00’de ilçelerinde askıda ekmek projesine basın açıklaması yaparak tam destek verecekler.

Bildiriye imza atmayan Gürsel Tekin'den açıklama Siyaset Gaye Usluer'den Genel Merkez'e 'engelleme' suçlaması Siyaset Bahçeli'den ekmek zammına tepki! Proje başlattı Siyaset Muharrem İnce'den CHP'li vekillere mesaj Siyaset