Bakan Kurum, kira fiyatlarına ilişkin düzenlemenin detaylarını açıkladı

Abone ol

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kira fiyatlarına ilişkin yapılacak olan düzenlemenin detaylarını açıkladı. Kurum, ''Tüfe üzerinde artış yapana kanuni yaptırım uygulayacağız'' dedi.

GERÇEK GÜNDEM - Artan kira artış oranlarıyla ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı yetkilileri kira artış oranları ve kiralama hükümlerine ilişkin bir araya geldiği düzenlemelerin detayları belli oldu.

Konuya ilişkin açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Tüfe üzerinde artış yapana kanuni yaptırım uygulayacağız'' dedi.

ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Kurum, ''Vatandaşlarımız aidat öder gibi taksit ödeyerek ev sahibi olacaklar. Bu projeyi başlatacağız. Projeyi Cumhurbaşkanımız ağustos ayında açıklayacak'' ifadelerini kullandı.

İSO açıkladı: Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu belli oldu Ekonomi Altın fiyatları dolardan destek buldu Ekonomi Dış ticaret açığı yüzde 98,5 arttı Ekonomi TÜİK'e göre, Türkiye ekonomisi yüzde 7,3 büyüdü Ekonomi