Bakan Nebati, Uykusuz'un 'altın günü' kapağına gülmüş: Çok zekice ve komik, bunlar hayatın hoş yanları

Abone ol

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, mizah dergisi Uykusuz’un kendisi hakkında hazırladığı bir kapağı ‘çok zekice ve komik bulduğunu’ söyledi.

Uykusuz, vatandaşların ‘yastık altı‘ndaki altınlarını sisteme sokmak için 81 ilde merkezler kurulacağını duyuran Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yi tiye alarak onu kapakta ‘altın günü’ne konuk etmişti.

Söz konusu kapakta kadınların altın gününe katılan Nebati’nin onların altınlarını da istediği görülüyordu: ”Madem gün yapıyorsunuz, altın ilk bende toplansın.”

Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat'ın aktardığına göre Nebati, bahsi geçen karikatür için gülerek "Çok zekice ve komik" yorumunu yaptı yaptı. “Hakaret olmadığı sürece sorun yok, bunlar hayatın hoş yanları” diye de ekledi.

YASTIK ALTINDAKİLERİ ALTINLARI SİSTEME SOKMA PLANI

Hükümetin 250-300 milyar dolar düzeyinde olduğunu tahmin ettiği ‘yastık altındaki’ altının sisteme sokularak TL’ye çevrilmesi için başlattığı hazırlıklarda sona gelinmişti.

Nebati, konuyla ilgili her ilde altın teslim merkezleri kurulacağını duyurmuştu.

CHP, 'AKP’nin kalelerinde' sahaya indi: 'Cüzdanım boş; elektriğim kesik ama fatura geliyor' Siyaset Ali Babacan'dan Erdoğan'a tek kelimelik cevap Siyaset Eski bakan Veysel Eroğlu 'İlk defa anlatıyorum' dedi, Erdoğan ile nasıl tanıştıklarını anlattı Siyaset 5 araştırma şirketinin başkanı anket sonuçlarını canlı yayında paylaştı: İşte parti parti son oy oranları Siyaset