Beşiktaş yaralarını sardı!

Abone ol

Kartal rahat nefes aldı! Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti.

Beşiktaş, sahasında Rizespor'u 4-1 mağlup etti. Rizespor, maçı 9 kişi tamamladı.


Pektemek'ten iki gol


3. dakikada Ricardo Quaresma'nın pasında Mustafa Pektemek, topukla çok şık bir gol attı. Mustafa Pektemek, Süper Lig'de bu sezon ilk kez 11'de sahaya çıktı. 10. dakikada VAR incelemesinin ardından Orhan Ovacıklı kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Rizespor 10 kişi.

Maçın 40. dakikasında yine sağ kanattan ortalayan Quaresma ilk golde olduğu gibi Mustafa Pektemek'le topu buluşturdu. Pektemek de kafayla ikinci golünü attı. Rizespor, 49. dakikada Vedat Muriqi ile farkı bire indirdi. Rizespor'da Saadane, ikinci sarıdan oyundan atıldı. Böylece konuk ekip sahada 9 kişi kaldı.


Beşiktaş, Rizespor 9 kişi kaldıktan sonra baskısını arttırdı. 72'de Caner Erkin'in şutunda Matic Fink topu kendi ağlarına gönderdi. 3-1

Beşiktaş, 79'da Vagner Love ile skoru 4-1 yaptı. Bu golün de pasını veren Quaresma maçtaki üçüncü asistini yaptı. Karşılaşma 4-1 sona erdi.
Penaltıyı kaçırdı, 3 asist yaptı. Quaresma, 59. dakikada penaltı atışından yararlanamadı. Ancak maçta üç asist yaptı.

Gökhan Töre sakatlandı

33. dakikada Gökhan Töre, yaşadığı sakatlık nedeniyle maça devam edemedi. Oyuna Caner Erkin girdi.

Quaresma haftaya cezalı

Sarı kart gören Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ın gelecek hafta oynayacağı Başakşehir maçında cezalı duruma düştü.

Alınan bu sonucun ardından Beşiktaş, puanını 18 yaparak 4. sıraya yükseldi. Rizespor ise 8 puanla düşme potasında kaldı.

Oğuz Kağan Güçtekin ameliyat oldu Spor Ronaldo'dan, Real Madrid itirafı Spor Beşiktaş'a çifte şok! Spor Efsane golcü İstanbul'a geldi! Spor