Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın Antalyaspor karşısında ilk 11'i belli oldu

Abone ol

Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Sergen Yalçın'ın Alanyaspor karşısıdna sahaya çıkartacağı ilk 11 açıklandı.

Süper Lig 23. Hafta maçları oynanmaya devam ediyor.

Antalyaspor'un bugünkü konuğu Beşiktaş olacak. Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu. Beşiktaş bu maç öncesi 44 puanı bulunurken, Antalyaspor'un puanı 29.

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Nsakala, Josef, Atiba, Ljajic, Larin, N'Koudou, Larin, Aboubakar

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Eren, Nuri Şahin, Kudriashov, Fredy, Amilton, Imeri, Gökdeniz, Bünyamin, Veysel

Beşiktaş ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybetmeyen Antalyaspor (1G 1B), lig tarihinde rakibine karşı sadece bir kez daha uzun bir seri yakaladı (Mayıs 1983-Ocak 1984 arasında üç maç).

Antalyaspor'a konuk olduğu son 17 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Beşiktaş (12G 4B), tek yenilgisini Eylül 2013'te aldı (0-2).

Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçının üçünü kazanan Antalyaspor (1B 1M), tek yenilgisini gol atamadığı tek karşılaşmada aldı (0-6 vs Hatayspor).

Bursaspor taraftarı, Ali Akman'ı CİMER'e şikayet etti Spor İşte İrfan Can Kahveci transferinin arka planı: Galatasaray mı Fenerbahçe mi sorusuna ne cevap verdi? Spor Balıkesirspor'da Berat Aydoğdu ve Oğuz Han Aynaoğlu için sürpriz karar Spor Başakşehir, Aykut Kocaman yönetimindeki ilk maçını kaybetti Spor