Binali Yıldırım'dan AKP'li vekillere kaz daveti!

Abone ol

Binali Yıldırım ile çok sayıda eski ve yeni AKP milletvekili 'kaz yemeği'nde bir araya geldi.

Eski Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, çok sayıda eski ve yeni AKP milletvekili ile “kaz partisi”nde bir araya geldi.

Yeniçağ'da yer alan habere göre; Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin Ankara’daki otelinde Binali Yıldırım’ın ev sahipliğindeki yemekte günün menüsünde yer alan kazları, Eski Ulaştırma Bakanı, AKP Kars Milletvekili Ahmet Arslan Kars’tan getirtti.

Kaz Partisine eski TBMM Başkanları Cemil Çiçek ile İsmet Yılmaz’ın yanı sıra MHP’den sonra istifa ettikten sonra AKP hükümetinde bakanlık yapan Tuğrul Türkeş de katıldı.

Eski bakanlardan, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu’nun da bulunduğu yemekte, eski Grup Başkanvekili, Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, eski bakanlardan Kürşad Tüzmen, Güldal Akşit, Said Yazıcıoğlu da ile çok sayıda milletvekili de bulundu.

Elazığ depreminin ardından Binali Yıldırım ve AKP milletvekillerini bir araya getiren kaz partisiyle ilgili eski bakanlar “nezaket yemeğiydi” diyerek açıklama yapmaktan kaçındı.


Erdoğan 'sosyal medya'yı hedef gösterdi: Sokağa çıkmaz hale getirmeliyiz Siyaset İbrahim Kalın, Robert C. O’Brien ile Filistin'i görüştü Siyaset Canan Kaftancıoğlu: Her son yeni bir başlangıçtır Siyaset MHP'li Yıldırım: Deprem bölgesinde bir eksiklik görmedik Siyaset