British Shorthair Sahiplenme İlanları

Abone ol

British Shorthair özel bir kedi ırkı olduğu için ancak sahiplendirme ilanları ile ulaşabileceğiniz bir kedi ırkıdır.

Kehribar rengi gözleri, yumuşacık kadife tüyleri, tombul ve yuvarlak yüzü, meraklı bakışları ile bilinen en sempatik kedi ırklarından biri olan british shorthair çok asil ve güçlü bir duruşa sahiptir. British Shorthair özel bir kedi ırkı olduğu için ancak sahiplendirme ilanları ile ulaşabileceğiniz bir kedi ırkıdır.

British Shorthair Bakımı Nasıl Yapılır?

British Shorthair bakım açısından zahmetsiz bir kedi ırkıdır. Besleyici mamalar ile besler, düzenli olarak tüy bakımını yapar ve onu severseniz onun için yeterli bir bakımı sunarsınız. Tırnak kesimi açısından ise british shorthair herhangi bir özellik göstermemektedir. Tüy tarağı ile bir travması yoksa küçük dostunuz ırkı tüylerini taramanızdan çok hoşlanır ve tarağı elinizde görür görmez kucağınıza atlar. Aynı zamanda küçük dostumuz son derecede uysal, uyumlu ve sahibine düşkün olduğu için onunla vakit geçirmekten çok keyif alırsınız; çünkü onlar bir ev kedisi ve adeta birer sevgi yumağıdır.

British Shorthair Tüy Döker Mi?

British Shorthair kedi ırkı “shorthair(kısa tüylü)” kelimesinden de anlaşılabileceği gibi kendisine has kısa ve sık tüylere sahip olduğundan en az tüy döken kedi türü olarak bilinmektedir. Bu bakımdan sevimli dostumuz tüy dökme konusunda size zahmet vermeyecektir. Ancak bu özelliğini koruması için sürekli mama değişimi yapmamanızı öneririz. Çünkü sürekli mama değişimi tüy dökümünü tetikleyebilir.

British Shorthair Sahiplenme

Bu sevimli dostumuzu sokaktan sahiplenmeniz çok düşük bir ihtimaldir; zira pek çok kişi kedinin bakımını üstlenemediğinde kediyi sokağa bırakmak yerine başka birine sahiplendirme yolunu tercih etmektedir. Bu nedenle British Shorthair kedi sahiplenmek istiyorsanız kedi sahipleri tarafından yayınlanan satılık shorthair ilanlarından iletişime geçmeniz gerekmektedir.

%100 British Shorthair Sahiplenme

British shorthair kediler %100 yani anne ve babası da British Shorthair olan kediler olabileceği gibi safkan olmayan melez kedi ırklarından da olabilirler. İstediğiniz özellikte British Shorthair kedilere ulaşmanızı sağlayacak güvenilir bir platform arıyorsanız petyasam.com platformunda yayınlanan onlarca farklı ilanı inceleyebilirsiniz. Yayınlanan ilanlardan kedilerin fotoğrafları, cinsiyeti, yaşı, konumu, sahiplendirme koşulu gibi bilgilere ayrıntılı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Daha sonra satılık shorthair ilanlarından iletişime geçerek hem görünüm hem de sağlık durumu ve diğer özellikleri bakımından beğendiğiniz kedileri kolaylıkla sahiplenebilirsiniz. Sahiplenme sürecinin ardından bu sevimli dostlarımızla sevgi dolu, huzurlu ve eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

British Shorthair Eş Arayanlar

British Shorthair Eş Arayanlar kısmından kedinize eş ilanı açabilir ve ona en uygun kediyi seçebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan bu ilanlar için bir ödeme yapmazsınız.

Adres bildiriminde koronavirüs önlemi: 27 Nisan'a kadar durduruldu Güncel Boşanma aşamasındaki eşi ile kadın avukatı tabancayla yaraladı Güncel Hastaneden kaçan koronavirüs şüphelisi, 2 gün sonra bulundu Güncel Koronavirüsü yenen Prof. Dr. Oğuz Özyaral, hastalık sürecini anlattı Güncel