Canlı yayın karıştı: Gazeteci, milletvekiline tokat attı!

Abone ol

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan gerilim, televizyonda yayınlanan tartışma programına da yansıdı. Ukraynalı milletvekilinin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i destekleyen açıklaması karşısında çileden çıkan gazeteci, milletvekiline tokat attı.

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan gerginlik son dönemde tırmanırken, yaşanan son gelişmelerin tartışıldığı bir televizyon programı ilginç görüntülere sahne oldu.

18 Şubat’ta yapılan bir televizyon programında Ukraynalı gazeteci Yuriy Butusov ile Ukraynalı Rus yanlısı kongre üyesi Nestor Shufrych arasında tartışma çıktı.

Eski Ukrayna başbakanı Arseniy Yatsenyuk ve eski cumhurbaşkanı Petro Poroshenko’nun da katıldığı programda, gazeteci Yuriy Butusov, Rusya yanlısı Muhalefet Platformu-For Life’ın milletvekili Nestor Shufrych’e doğru yürüdü ve yüzüne bir anda tokat attı.

Ukrayna'nın doğusundaki iki bölgede seferberlik, Rusya'nın sınır kentinde OHAL ilan edildi Dünya Beyaz Saray: Yaptırım paketinde Rusya'nın SWIFT'ten çıkarılması ihtimali çok düşük Dünya Dünya genelinde konut fiyatlarının en çok arttığı 11 kent: Türkiye'den 3 şehir var! Dünya ABD: Ukrayna'daki siber saldırıların sorumlusu Rusya Dünya