Çetin Arık: Söyleyecek sözleri ve yapacak hizmetleri kalmadı

Abone ol

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, 31 Mart seçimlerinden Millet İttifakı’nın zaferlerle çıkacağını ifade etti.

Kayseri’yi 25 yıldır yönetenlerin çaresizlik içinde olduklarını belirten Arık, “Söyleyecek sözleri de yapacak hizmetleri de kalmadı. Bunun için insanları kutuplaştırarak, ötekileştirerek oy almak istiyorlar. Ama halkımız bu oyuna gelmeyecek” diye konuştu.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, seçim çalışmalarını değerlendirdi.

31 Mart seçimlerinin Kayseri’nin makus talihini yenmek için bir fırsat olduğunu ifade eden Arık, gittikleri her yerde karşılaştıkları yoğun ilgi ve sevginin kendilerini gururlandırdığını ifade etti. Kayseri’de değişimin kaçınılmaz olduğunu belirten Arık, açıklamasında şunları söyledi:

“Adaylarımızla gün be gün halkın arasında oluyoruz. Öyle kamu imkanlarını kullanarak, bindirilmiş kıtalarla bir araya gelmiyoruz. Pazarda, sokakta, evlerinde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ne mutlu ki gittiğimiz her yerde halkımızın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşıyoruz. Çünkü hiç kimse bize ‘seçim var onun için geldiniz’ diyemiyor. Çünkü biz seçimden seçime değil, her zaman halkımızla iç içeyiz. Bugün de adaylarımızla gittiğimiz her yerde bunun karşılığını görüyoruz. 25 yıldır Kayseri’yi, 17 yıldır da Türkiye’yi yönetenler, sanki kendileri iktidar değilmiş gibi yerel seçimlerin ardından Türkiye’nin, Kayseri’nin uçacağını söylüyorlar. Çaresizlik içindeler. Çünkü söyleyecek sözleri de yapacak hizmetleri de kalmadı. Bunun için insanları kutuplaştırarak, ötekileştirerek oy istiyorlar. Ama halkımız bu oyuna gelmeyecek. Halkımız kendini yoksulluğa mahkum eden, çocuğunu işsiz bırakan, yandaşın servetine servet katan bu zihniyete 31 Martta gereken dersi verecek…”

Bahçeli'den skandal açıklama: Sorun beka değil 5 harfliler! Siyaset CHP adayından AKP'li vekil hakkında suç duyurusu Siyaset Ahmet Ümit'ten Alper Taş'a destek Siyaset Cumhurbaşkanlığı'ndan Netanyahu'ya Einstein'lı yanıt Siyaset